Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennetek a helyemben?

Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
A ferjemnek es nekem most szuletik az elso babank.Ott lakunk a szuleinel,mert most egyenlore nem tudjuk mashogyan megoldani semikepp(amugy van lakasunk,hiteles) es eddig minden elfogadhato volt,most viszont jonnek a problemak.Megszabnak dolgokat,meddig aludhatunk,mikor pihenhetunk,mit kell csinalnunk...stb Na marmost,magamtol is meg szoktam csinalni,nem kell szolni,de igy h elvaras es parancs mikorzben mindenki csinalja a dolgat.En meg cselednek erzem magam!Ferjem huga egy elkenyeztetett kis fruska,aki nem csinal semmit es barmire megkerjuk mar csukodik is az ajto(netezik,tevezik,bulizik es szinte akarmit csinalhat pofatlanul) Varandosan a munka(12oras kereskedelemben,heti 4nap) plusz az otthoni dolgok nagyon sok,mert hiaba csinalom meg nem tartjak meg a rendet es az egesz napom ebbol all,hogy mire anyos hazajon ne legyen balhe,miert nincs megcsinalva!Ha mondjuk h a lanyka is segithetne csak jon a,hagy tanuljon szoveg(3x bukott)
2014. okt. 16. 09:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 anonim válasza:
42%
Ezt a tortenetet akar en is kirakhattam volna :) most valaki ismeri a tortenetem vagy tenyleg sok ilyen csalad van....Mondjuk nalunk nem teljesen ez a sztori.En nekem mar volt egy hazassagom es abbol vettem egy lakast(szinten hitelre ami 35eves koromba jar le) odakoltoztem az uj paromekhoz,mert csak nekem volt munkam.Rendesek voltak es belattak,hogy itt a fiuknak nem alakultak ugy a dolgai,hogy most megengedhesse maganak h hozzamkoltozik.Nagyon rossz volt lemondani a lakasomrol,kiadni es hozzajuk koltozni :( Idokozben talalt munkat a parom ami a kozelben van,nem keres sokat es nem is igazan biztos!Hazasok sem vagyunk,osszejott a baba varatlanul es nagyon orultunk neki.Elmondtuk es ugy voltunk vele,ha nem gond a szuloknek maradnank,ha gond megyunk!En is a kereskedelemben dolgozom,igaz csokkentettek a munkaidomet,de nem sokkal.En is mindent megcsinalok naluk amit csak lehet es szinte ugyanez(semmi nincs elpakolva maguk utan,szennyesig nem jut el a ruha,kenyer nincs elrakva hangyak lepik el a hazat...stb) Anyuka sokat dolgozik,igyekszem rendet tartani h mire keson hazajon ne ezt lassa,apuka otthon van es mindig megy valami elegedetlenkedes reszerol!Ferjem a kolonc,kislanyka a kedvenc...Semmi hazimunka es egy fuszalat nem tesz arebb,jo lenne ha neha segitene,mert nekem is sok varandosan ez mar!De nyilvan nem szolok,csak nem birom es minel hamarabb mennek innen.O olguk,ha elrontjak a nevelest,de en ehhez nem akarok aszisztalni es szinten nem vagyok cseled.Nekem apukam el,de kulon csaladja van.Barcsak elne anyukam....
2014. okt. 17. 10:24
 112/115 anonim ***** válasza:
75%

Azért az nagyon szubjektív, hogy szerinted trehányak. Nálunk pl. mindig kupi van, sokan vagyunk, ez van, megszoktuk. Lehet, hogy neked ez nagyon sok lenne, aztán jönnél és törölgetnél le mindent, meg mosogatnál, utána meg kattognál, hogy már megint mosatlan van, minket meg totál nem érdekelne, emiatt te újra elmosogatnál. Magyarul neked kell alkalmazkodnod, lehet, hogy ők nem annyira rendszeretők, mint te. Bocs, de azt nem tudom elképzelni, hogy anyósod megparancsolja, hogy mosogass. Lehet, hogy ha te nem csinálod meg, simán megcsinálja ő és nem fog egy szót sem szólni, vagy ha máshogy nem megy, akkor egyezzetek meg, egyik nap ő, másik nap te, esetleg hugit is be lehet vonni, főzéssel ugyanez.

A másik, oké, ti ezt a döntést hoztátok, költözni nem akartok sehova, értjük, de azon nem lehet változtatni, hogy paraszt az anyósod, vagy te annak érzed, te vállaltad be, azzal, hogy odaköltöztél. Soha nem laknék együtt anyósommal, mert neki aztán nyalhatnám a popóját napestig, akkor is minden koszos lenne szerinte, biztosan mondtam volna valami olyat, amit ő majd teljesen másképpen értelmez és megsértődik, stb. Sok anyós ilyen, ezt neked is el kell fogadni.

2014. okt. 17. 10:29
 113/115 anonim ***** válasza:
75%
Ja és még valami, ha anyós kötekszik, hogy nincs rend, akkor a kedves férjednek kellene őt elküldeni a francba, hogy mégis mit képzel, nem cselédnek vagy ott. Majd ha cseléd leszel, akkor fizessen is ki az anyósod, az sincs ingyen.
2014. okt. 17. 10:31
 114/115 anonim ***** válasza:
kinek mi a franc koze van a babajahoz?? mit kell rosszindulatoskodni egy kismamaval? pfujjjj ! A kerdesre kell valaszolni nem a baba ellen87es kampanyba keZdeni .. Es igenis nem sSzep dolog de a parodnak kene ezellen tenni es kezelni a dolgot! En ink laknek alberletben is mint anyossal ;)
2014. okt. 24. 23:50
 115/115 anonim ***** válasza:
a 87 * nem tudom h kerult oda :D
2014. okt. 24. 23:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!