Anyós folyton mondja, hogy vegyünk egy lakást mit tennétek?
Barátnőm az anyjával él, ketten egy ~100nm-es 3 szobás házban. Mindig náluk vagyunk, mert az kertes és több mindent lehet csinálni, mint a mi ~50nm-es panelházunkban.
Igazából heti max 2 nap amíg náluk vagyok. Kaját mindig szoktam fizetni ha megyünk bevásárolni.
Anyjának valamiért mégsem tetszik a dolog és folyton nyaggat, hogy vegyünk egy lakást és költözzünk össze barátnőmmel. Barátnőmnek 2,2 millió félretett pénze van, nekem semmi.
Most tényleg én vagyok a hülye, hogy ennyi pénzre nem akarok felvenni mondjuk 8 millió hitelt?
Ráadásul csak fél éve járok a barátnőmmel, kicsit korai lenne az összeköltözés.
22F
Ennyi pénzre sehol nem kapnál 8 milliós hitelt már, de még ha igen, akkor is maximum egy kalyibát tudnátok belőle venni.
Nem tudom a barátnőd mennyi idős, de ha fiatalabb tőled akkor szerintem még korai a saját lakás. Amúgy az mindenesetre érdekes, hogy neki van félretett pénze neked nincs.
Miért érdekes?
Főiskola mellett kb minden pénzem elment amit kerestem pedig buliban sose voltam, piát sosem vettem.
Neki meg úgy van ennyi pénze, hogy anyja ennyit rakott félre neki.
Dehogy vagy hulye. Az a hulye, aki kepes 20 evre eladosodni, es szaraz kenyeren elni. De a magYarok ilyen gazdagok, szinte mindenkinek sajat haza van :D
A gazdag Skandinaviaban nincs ennyi magantulajdon!
Kaptam egy privátot is:
"Ha tényleg megérnè akkor miért ne, ha kapsz hitelt akkor jó! Mindenesetre nem lenne egy rossz anyagi bevektetès! Minden jót!"
Egy hitel sose jó anyagi befektetés. Lásd a devizahitelesek hogy megszívták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!