Anyósom folyton bántja a nálunk élő testvéremet, amikor itt van. Lassan ott tartok, hogy nem engedem be, csak amikor a férjem is itthon van. Ti mit tennétek?
Budapesten élünk, a testvérem otthon nem talált munkát így felajánlottuk, hogy költöttön ide. Közös döntés volt a férjemmel. A testvérem dolgozik, bead a rezsibe, takarít, főz, ha kérjük akkor vigyáz a gyerekünkre.
Anyósom mégis folyton piszkálja, amikor meglátogat minket.
Jogos, hogy nem engedem be ha nincs itthon a férjem?
nyugodtan mond meg neki a magadét, kizárni nem kell
tesódat is biztasd, hogy ne hagyja magát
Nem kizárni nincs jogod, hisz a férjed sem zárja ki a tesódat ha nem vagy otthon.
Szerintem nem neked hanem a férjednek kellene erről beszélgetnie az anyjával.
Beszéltünk már vele többször, a férjem is beszélt vele kettesben is. Semmi eredmény.
A férjem tudtával tenném természetesen.
Amíg nem volt munkája, akkor ingyenélőnek nevezte, azt mondta hogy élete végéig a nyakunkon marad, ugráltatta hogy legalább ledolgozza a lakhatását.
Amióta dolgozik, azóta az a baja hogy miért jár szórakozni, miért nem megy albérletbe, miért nincs egy rendes pasija. Ha valami nem úgy van a lakásban ahogy szerinte lennie kéne, akkor őt veszi elő; pl hogy miért nem vitte le a szemetet vagy ilyesmi. Mintha cseléd lenne.
Ez nagyon ronda. Ha az én tesómat merné valaki így bántani...
Mit tennék? Én nagyon kiosztanám. Ha ő nincs tekintettel a másik lelkivilágára, én sem lennék az övére.
Már nem azért, de ha valaki így bánna a testvéremmel, akkor már rég elküldte volna melegebb éghajlatra..hiába anyósról van szó.
Ingyenélő? Nyakatokon marad? Neki miköze ehhez? Az első nyilatkozat után meghökkentem volna, a másodiknál már határozottan szólok, a harmadiknál pedig megmondom neki, hogy takarodjon a házból és csak akkor jöjjön, ha képes befogni a száját és nem bántja tovább a testvéremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!