Ciki hogy szinte minden évben itthon szilveszterezem?
Figyelt kérdés
L/202013. dec. 31. 20:09
1/23 anonim válasza:
Én is szinte mindig otthon szilvesztereztem. Csak kétszer voltam máshol, az egyiket eluntam pár óra után a másikat végigszenvedtem. Jobb itthon a párommal. :)
2/23 anonim válasza:
Nem ciki. Mi öröm van abban, hogy megint elmúlt egy év?
Zajos, esetleg ittas, petárdázó emberek társasága nekem sem hiányozna.
3/23 anonim válasza:
Én is itthon szilveszterezek, és nem is vágyom máshova.
4/23 anonim válasza:
18/L vagyok, egyszer mentem el itthon szilveszterezni, tavaly, pocsék volt. :D Szerintem nem is fogok többet soha. :D Szerintem legkevésbé ciki és úgy is egy hét múlva, mikor mindenki elmondta hogy milyet hányt és mennyire volt részeg, senkit nem fog érdekelni a szilveszter meg az új év. 99% a fogyókúráját és a kondibajárást is feladja addigra :)
5/23 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos barátom se, csak a szüleimmel tudok itthon szilveszterezni. Eddig csak 2-szer voltam máshol szilveszterezni, de nem éreztem jól magam a sok részeg között.
2013. dec. 31. 20:16
6/23 anonim válasza:
Ciki vagy nem, de legtöbbször én is otthon szilvesztereztem. Nem szeretem a "kötelezően érezd jól magad" bulikat. Most is itthon vagyunk, boldog vagyok, hogy van egy kisfiunk, aki éppen alszik.:)
Nem sűrűn voltam olyan szilveszteri buliban, ami annyira nagyon tetszett volna, talán egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány ilyen volt.
Szóval szerintem nem ciki.
7/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki! :) Én is itthon vagyok a férjemmel és a másfél éves fiunkkal. Megtehettük volna hogy elmegyünk bulizni, anyukám felajánlotta hogy vigyáz a gyerkőcre, de jobb itthon. :)
8/23 anonim válasza:
Én sem járok el sehova sem szilveszterezni, viszont van egy baráti társaság, nekik szoktam vacsorát csinálni, olyankor eszünk valami jót amit általában én főzök, beszélgetünk stb. Nekem ez jelenti a bulit. Van amikor másnál vagyunk, náluk kerti partit szoktunk csinálni. De ilyen hangos-zenés estekre nem megyek, mert nem szeretem, ezt ők is tudják, nem is haragszanak érte. Ha így érzed jól magad akkor maradj otthon, ne érdekeljen már mit mond.
9/23 anonim válasza:
Emlékszem kiskoromba mindig megkérdeztem a szüleimet, hogy mehetek-e valahova. Mindig nemet mondtak. Én már hisztiztem, anyuék mindig betették a Tom és Jerry-t, azt már le voltam nyugodva. Tavaj megengedték, hogy menjek, fél óra múlva már mentem is haza. Hidd el a BUÉK-Buliknál nincs is rosszabb. Azóta inkább itthon vagyok.
10/23 anonim válasza:
Nem. Nem kötelező ezt valami bulival megünnepelni. Én is itthon szoktam szilveszterezni . 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!