Hogy maradhatnék itthon úgy, hogy ne én legyek a szemét?
Előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
Nos, ez azóta sem javult, az orvosok nem tudtak velem mit kezdeni. Nem igazán megyek sehova, legalábbis hosszabb útra nem, mert félek, hogy nem jutok (időben) wc-hez. Most viszont (holnap) 3 rokonsághoz is el kéne menni, és tekintve, hogy nagyon minimálisat eszek, nincs sok erőm, enni úgysem ennék, akkor meg persze megy a sértődés. Anyum szerint csak mindig kifogásként hozom fel, hogy megy a hasam, de szerintem senki sem kíváncsi arra, ahogy görcsösen ülök egy széken leizzadva a hasfájástól, vagy hogy mikor kell rohannom (mert persze akkor is rám jöhet, ha koplalok). Arról nem is beszélve, hogy kocsival kéne menni, amiben (trauma miatt) rosszul vagyok.
17/L
Tettesd magad betegnek, de valami pl lázasnak vagy ilyesmi. Jobb ötletem nincs bevallom.
Gasztroenterológusnál voltál?
Korábban nekem is volt ilyen bajom, 3-4 hónapig húztam, mire kisült mi a bajom, butaság hagyni, mert komoly bajt okoz.
Még most is megy a hasad? Nem küldtek béltükrözésre?
Gyógyszer okoz hasmenést, és miért szedsz be többet,mint amennyit szabadna?
Meg kell nézetned magadat, belgyógyásszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!