Mi a véleményetek egy olyan anyósról aki a dolgozó nagy fiát amikor nincs itthon mindenféle szemétládának elhordja de amikor jön a villanyszámla kisfiam kifizeted? Náluk lakunk szerintem ez undoritó alig várom hogy elköltözzünk innen .
Gondolom te is csak itt szidod anyóst, neki nem mondod meg a véleményed mert kirakna mint macskát @... .
Amikor odaköltöztèl tudtad milyen anyós(gondolom én. ..), igy nem meglepő a viselkedése.
Amúgy ha a párodnak igu jó, akkor ne foglalkozz vele, ha nem jó akkor költözzön el.
Azt mondják hogy a pasik olyan nőt választanak mint az anyuk hát ez rátok teljesen igaz.
Amúgy egy szoba albérleti dija minimum egy 20 as plussz rezsi, kaja, villanykörte, wc papir....
"Azt mondják hogy a pasik olyan nőt választanak mint az anyuk hát ez rátok teljesen igaz. "
Ez hülyeség.Környezetemben rengeteg ellenpéldát tudok rámondani.
Én is hallottam, hogy a lányok meg olyan párt választanak maguknak, mint amilyen az apjuk volt, vagy a családban a férfi szereplő.
Na már most nekem apukám meghalt kis koromban, a nevelőapám egy piás ingyenélő, aki verekszik. Ahhoz képest én egyszer sem választottam magamnak ilyen párt.
Én pont az ellentetje vagyok a párom anyjának kicsit csendesebb de aranyos :)
Az anyos meg mindenbe belekötö tipus igaz meghalt a férje 4 éve és nem könnyű neki de akkor se rajtunk csapodjon minden
Neked szidja a saját fiát?
Elég durva...
Neki meg (talán) téged? - ezt azért beszéld meg a pároddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!