Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Anyósom alkoholista,apósom nem tesz ez ellen semmit,sőt...4 hónapja e miatt hazaköltöztem a fél éves kislányommal és a férjemmel.Minden nap ivott (zugivó),lemondott,beszóllogatott részegen...mindig cirkusz volt,nem akartam ilyen környezetben nevelni a gyerekem..

Elköltöztünk,de a férjem egyszer sem beszélt vele,h miért ilyen velem,miért küld el a p...a-ba és h miert iszik.

Most hétvégén egy rendezvényen voltunk persze ő is apó is részegek voltak...azt mondták a lányomra,h lusta ,nincs nyaka olyan kövér ( 7 hósan 8kg!) aztán anyós kikapta anyu kezéből a lányom és ott ugrált vele,meg bohóckodott..azt hittem elejti! Persze férjem látta...de még mindig nem szól nekik semmit...ugy érzem, h nem akarja megbántani őket,de így engem bánt,hogy nem áll ki a családjáért. Kicsit el akarom tiltani a nagyszülőktől. Szerintetek mit lenne a legjobb,amit tehetnék?

2014. aug. 28. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Ne keresd a társaságukat. A férjed menjen egyedül, ha látni akarja őket.
2014. aug. 28. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Képzeld magad a férjed helyébe némi empátiával. Mégiscsak a szülei. Nem utasíthatja őket, különben is értelmetlen, nem hat. Nyilván zavarja őt is, hogy ilyen szülőkkel "büszkélkedhet". A kicsit nyilván nem lehet hozzájuk engedni, csak nagyon ritkán, a ti jelenlétetekben, rövid időre találkozni.
2014. aug. 28. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Ne bantsd ezzel a ferjed, biztos nagyon nehez neki. Igyekezz minimalisra redukalni veluk a kapcsolatot, de sajnos akarmilyenek is joguk van az unokajukhoz, ugyhogy ossze kell szoritani a fogad es kibirni valahogy...
2014. aug. 28. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Mégis mit vár egy 7hós babától?tekézzen?Ha én látom anyós be van nyomva,akkor nem érdekel se apó,se a férjem de az atya isten sem kiszedtem volna agyereket a kezéből,mi több nem is engedem egyáltalán hozzá érjen.Aztán mehetett volna az egész bagázs amerre lát.Jó balfac férjed van,azért egy ittas nőnél nincs undoritobb még ha anyós is az.Addig ami anyós iszik én nem engedném a közelébe.ha megharagszik ámen,ha unokázni akar legyen józan!és ebbe a páromnak se lenne bele pampogása mert elhajtanám akkor az anyjához.
2014. aug. 28. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

nem anyós nyakára kellett volna szülni.most a te szüleidnél laksz?

nincs nektek saját otthonotok?

2014. aug. 28. 18:29
 6/7 A kérdező kommentje:
De éppen azon vagyunk,hogy saját otthonunk legyen,de ugye a házvásárlás,újítás nem megy egyik napról a másikra...egyébként is azért alkoholista mert nála laktam? vagy ezt nem értem :/ mindent megcsináltam neki,amit akart,de egy iszákos emberrel nem lehet együtt élni éppen ezért jöttem anyuékhoz,hogy már azt a 2-3 hónapot se kelljen vele laknom,amig elkészül a ház.
2014. aug. 28. 18:33
 7/7 omba ***** válasza:

Nekem van jó pár gyerekem, - senki piás ember kezébe nem engedtem egyiket se, lehetett volna anyósom, apósom, anyám, apám.

Bizony dolga a férjednek, hogy kellő távolságban tartsa őket a gyerekétől.

2014. aug. 30. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!