Mit tennétek a helyemben?
Anyósom alkoholista,apósom nem tesz ez ellen semmit,sőt...4 hónapja e miatt hazaköltöztem a fél éves kislányommal és a férjemmel.Minden nap ivott (zugivó),lemondott,beszóllogatott részegen...mindig cirkusz volt,nem akartam ilyen környezetben nevelni a gyerekem..
Elköltöztünk,de a férjem egyszer sem beszélt vele,h miért ilyen velem,miért küld el a p...a-ba és h miert iszik.
Most hétvégén egy rendezvényen voltunk persze ő is apó is részegek voltak...azt mondták a lányomra,h lusta ,nincs nyaka olyan kövér ( 7 hósan 8kg!) aztán anyós kikapta anyu kezéből a lányom és ott ugrált vele,meg bohóckodott..azt hittem elejti! Persze férjem látta...de még mindig nem szól nekik semmit...ugy érzem, h nem akarja megbántani őket,de így engem bánt,hogy nem áll ki a családjáért. Kicsit el akarom tiltani a nagyszülőktől. Szerintetek mit lenne a legjobb,amit tehetnék?
nem anyós nyakára kellett volna szülni.most a te szüleidnél laksz?
nincs nektek saját otthonotok?
Nekem van jó pár gyerekem, - senki piás ember kezébe nem engedtem egyiket se, lehetett volna anyósom, apósom, anyám, apám.
Bizony dolga a férjednek, hogy kellő távolságban tartsa őket a gyerekétől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!