Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek, ha ezt csinálná...

GoforWand kérdése:

Mit tennétek, ha ezt csinálná az anyósotok?

Figyelt kérdés
Nem tudom igazából mit tegyek. A párommal lementünk a szülinapjára, első találkozás a szülőkkel. Elég messze vannak az eredeti lakhelytől, ezért lett volna jó bemutatkozás. A történet lényege, hogy mindig segítettem, nem néztem tévét, nem heverésztem, folyamatosan segtettem neki amiben tudtam. És másnap meg elkezdett rám köpni, mintha senki sem lennék. Olyan lealázóan beszélt hozzám, hogy csak pislogtam. A páromnak viszont azt mondta, hogy ő válassza meg, kia v barátnője. Eközben ő beleszól, és "enyhe" utalásokat tesz arra, hogy nem vagyok számára megfelelő. Papám szerint nem véletlenül vannak az anyós viccek, hogy hogy számíthattam volna rá.
2014. aug. 25. 15:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Még az elején tisztáznám vele, hogy mi a gondja velem. A többi már az ő dolga.
2014. aug. 25. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Kérdezd meg a párodat, hogy szerinte hogyan viselkedtél, jogos-e a bántódottságod, és jogos-e az anyós haragja.

Ha neked ad igazad, akkor a párod álljon ki melletted, tegye helyre az anyját, és óvjon meg téged a további hasonló helyzetektől, találkozásoktól.

Ha viszont anyósnak ad igazat, akkor nézz mélyen magadba, hogy van-e alapja.

Ha van, akkor változtass,

ha nincs, akkor menekülj ebből a kapcsolatból, ahol anyós köpköd rád igazságtalanul, a pici fiacskája meg helyeslően bólogat hozzá!

2014. aug. 25. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
20%

Úgy vetted feleségül, hogy nem is találkoztál a szüleivel?

Vagy ha csak a barátnőd, akkor nem anyós meg após, hanem a barátnőd szülei.

Rossz kategória.

2014. aug. 25. 16:05
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a kérdező nő :)
2014. aug. 25. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

"Elég messze vannak az eredeti lakhelytől," ??? Kinek az eredeti lakhelyétől?

Miket mondott? Milyen lealázások voltak?

2014. aug. 25. 16:10
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Én is szeretem a "párom" kifejezést, amiből sem a résztvevők neme, sem a családi állapotuk nem derül ki, és ráadásul még a végére sem biggyeszti, hogy pl. 25N vagy akármi...
2014. aug. 25. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Mivel csak a szeretője vagy, nem anyósod. Lehet, hogy nem viselkedtél úgy ahogyan az elvárható lett volna.

De a pároddal kell ezt a problémát megbeszélned. Ha neked van igazad, akkor ő beszéljen az anyjával.

2014. aug. 25. 16:45
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

" A páromnak viszont azt mondta, hogy ő válassza meg, kia v barátnője. "

Szerintem egyértelmű, hogy a kérdező nő, csak figyelmesen kéne olvasni.

2014. aug. 25. 16:51
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Én lefejeztetném őt.:-D
2014. aug. 25. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
kerüld a nőt. szerintem féltékeny a fiára.
2014. aug. 26. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!