Mit szólnátok/tennétek, ha ezt mondaná az anyósotok?
3 éve vagyunk együtt a párommal és kisbabát várunk. 22 hetes vagyok. Azt hittük örül a babának, de elég fura volt mindig.. állandóan azt hallgattam, hogy el fogok vetélni, de nem nagyon foglalkoztam ezzel, azt hittem, hogy csak arra akar figyelmeztetni, hogy vigyázzak magamra.. a múltkor azt mondta a páromnak, hogy ő nem örül a babának, sőt..!, mert egy olyan nőtől van, akit ő nem szeret. Valamelyik nap pedig közölte vele, hogy se ő, se én, se a pici nem érdekeljük, neki nem az unokája..
Mindig szét akart minket szedni (párom azt mondja, hogy soha nem volt megelégedve egyik barátnőjével se), de azért ezt túlzás.. hogy mondhat ilyet szegény kicsire.. még meg sem született és már most utálja..
Nem szólnék semmit, teljesíteném a kívánságát és távol tartanám mind magamtól, mind pedig a gyerektől.
Egyébként nem ép a nő, attól, hogy téged nem kedvel, a gyerek még a fiáé.
Hihetetlen milyen idióta emberek vannak.
Nem a párom hibája.. telefonon beszéltek és elkezdett vele veszekedni, hogy hogy mondhat ilyet és lenyomta a telefont.. tudni akartam, hogy mit mondott.. meg egyébként is, tudnom kell, hogy áll az egészhez, mert akkor én is úgy állok őhozzá!
Én is úgy gondolom, hogy meg sem érdemli ezek után, hogy ha megszületik a baba, láthassa..
Nem foglalkoznék vele, nagyon rosszul esne, de nem lennék hajlandó ezzel idegesíteni magam.
Egy dolgot tennék! A minimálisra szorítanám le a találkozások számát. Csak ha muszáj pl. karácsonykor meglátogatni őket, de egyébként kerülném nagy ívben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!