Mit szólnátok, ha anyósotok küldene egy levelet az álomlány minikurzusról, hogy jelentkezzetek rá? (pénzbe kerül, online tanfolyam, ha valaki nem tudná)
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 20:22
1/14 anonim válasza:
Szó nélkül kitörölném a levelet.
Gondolom, te se az anyósodnak akarsz tetszeni, majd ráérsz aggódni, ha a férjed küldi.
:D
2/14 anonim válasza:
Leginkább pofán röhögném élőben:DD
3/14 anonim válasza:
keresnék egy cikket, vagy valamit ami az álomanyósról szól
és visszaküldeném neki:d
4/14 anonim válasza:
Erősen elgondolkoznék. A kurzus ugyanis elvileg pont arról szól, hogy legyünk független, vonzó nők. Ez pedig az ő fiacskája szempontjából nem túl nyerő.
Esetleg rákérdeznék, hogy tudja-e, mit küldött és hogy azért küldte-e, mert szerinte jobbat érdemlek a fiánál? Ugyanis ezt sugallja.
5/14 anonim válasza:
Küldenék egy egy választ, egy meghívóval a "házisárkányból kedves anyós" tanfolyamra
6/14 anonim válasza:
megkérdezném, hogy mi a jó k... szóval mit akar ezzel mondani, mert nekem élőben mondja meg, ne itt célozgasson gyáván!
7/14 anonim válasza:
Először ledöbbennék, aztán meg úgy döntenék, hogy sz*rok rá ;D
8/14 anonim válasza:
Kit érdekel? Amíg nem a férjed küldi, nincs baj.
9/14 anonim válasza:
Küldenék egy meghívót egy főzősuli tanfolyamra!:) az tuti szíven ütné!:D
10/14 anonim válasza:
Valószínűleg hasznosnak tartotta az ingyenes mini-kurzus részét és úgy érezte egy hosszabb tanfolyamra neked inkább szükséged van.
Amúgy én megcsináltam, tök jó! Fura mondjuk, hogy pont az anyósod küldte....Látványosan kínlódsz a fiával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!