ÚJ TANFOLYAM! ONLINE! Ez tetszene?
Egy olyan honlapra gondoltam ahol különböző szakmákat lehetne megtanulni, online!
De nem úgy mint az ELO és társai.
Mindenféle szakmát lehetne tanulni a cukrásztól kezdve az asztaloson át egészen a marketing és reklámügyintézőig.
Itt minden óra egy videó lenne ahol a tanár leadja az anyagot.Érthetően elmagyarázza.A könyvet pedig e-book formában le tudod tölteni.Minden tanuló tehet fel kérdést az adott tanárnak ha valamit nem ért és e-mailben kapja a választ.
Persze ugyanúgy regisztrálni kell magadat és persze fizetni érte.Az a terv még hogy a munkaügyi hivatal is támogassa ezt a képzési formát!Így a tanulónak nem kerülne semmibe.
Ugyanolyan lenne mintha beiratkoznál egy tanfolyamra csak otthon tudnál tanulni.A gyakorlati képzésre és a vizsgákra kellene csak bemenni.
Lehet hogy már van ilyen, én még nem találkoztam vele.
ez már létezik..
távoktatás, e-learning
amúgy nem sok értelme lenne
a kétkezi szakmákat (cukrász stb) nem lehet interneten megtanulni...
itt is úgy működik hogy videóban kapod az órát?
amúgy a cukrász tanfolyam gyakorlati részét egyértelmű hogy gyakorlati helyen kell megcsinálni.
igen úgy működik, és lehet skype-olni is a tanárral!
érdekes lehet de kipróbálnám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!