Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek ha ilyen lenne...

Mit tennétek ha ilyen lenne az anyósotok?

Figyelt kérdés
Ha az anyósotok azt mondaná a gyereketeknek, hogy "szard le az anyádat"... és utána ő lenne megsértődve, és a párotoknak mondaná, hogy viccnek szánta és ő ezért nem kér bocsánatot.... Megvárnátok amíg ő odajön vagy ti mennétek oda hozzá?!
2014. máj. 27. 17:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagyis azért van megsértődve, mert így nem viszem viszem hozzá a gyereket!
2014. máj. 27. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
MEgkérném, hogy a jövőben mellékelje ezeket a "vicceit" Továbbá megmondanám, hogy az unokája nem köteles látogatni őt, ha én nem akarom.
2014. máj. 27. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Én sértődnék meg, és nem engedném a gyereket a közelébe, amíg bocsánatot nem kér és be nem látja, hogy nagyon buta "vicc" volt! Ne hogy még TE alázkodj meg előtte!
2014. máj. 27. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
A füle hallatára mond a férjednek ugyanezt, aztán majd meglátjuk ő mennyire tud röhögni a saját viccén?
2014. máj. 27. 18:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a négyes javaslatára nem nevet, akkor lehet mondani neki hogy a mama humorérzéke már nem a régi.....

Egyszerűen mondd el neki hogy nálatok nem szokás egy édesanyáról így beszélni. Te neveled a gyerekeid, és nem szeretnéd ha ilyen uszításokkal tenné tönkre a nevelésed.

2014. máj. 27. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Na de ezt re mondta? Miért panaszkodott neki a gyerek?
2014. máj. 27. 19:37
 7/10 A kérdező kommentje:
...
2014. máj. 27. 19:52
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Bocsi előbb véletlen elküldtem!

Hát panaszkodni még nem tud! nem igazából séta előtt anyósom nagy hisztije miatt mert ő sose látja az unokáját(kb 2 naponta látja)így menjünk be, nem volt kedved de a párom kedvéért bementünk... mondtuk neki hogy ne vegye ki a hordozóból mert hisztis lesz és nem lehet visszarakni... erre mondta h leszarjuk anyádat! Tudom hogy még kicsi de ez nem az első alkalom volt! És nem szeretném majd a 3 éves kisgyerekemtől ezt hallani hogy leszarlak! Sztem ilyen kicsiként is nagyon fontos h mit mond az ember a gyereknek!

2014. máj. 27. 19:55
 9/10 A kérdező kommentje:

* kedvem!

leszarjuk anyádat után fogta és kivette!

2014. máj. 27. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

4-est határozottan támogatom :).

Ilyet értelmes ember viccből sem mond, de amúgy sem csinál semmit az anyja kérésre ellenére sem a gyerekkel, hanem tiszteletben tartja annak a kérését...

Én nem mennék hozzá kuncsorogni, vagy ha igen, akkor csakis a 4-es ötletével együtt :).

2014. máj. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!