Mit tennétek ha ilyen lenne az anyósotok?
Ha a négyes javaslatára nem nevet, akkor lehet mondani neki hogy a mama humorérzéke már nem a régi.....
Egyszerűen mondd el neki hogy nálatok nem szokás egy édesanyáról így beszélni. Te neveled a gyerekeid, és nem szeretnéd ha ilyen uszításokkal tenné tönkre a nevelésed.
Köszi a válaszokat!
Bocsi előbb véletlen elküldtem!
Hát panaszkodni még nem tud! nem igazából séta előtt anyósom nagy hisztije miatt mert ő sose látja az unokáját(kb 2 naponta látja)így menjünk be, nem volt kedved de a párom kedvéért bementünk... mondtuk neki hogy ne vegye ki a hordozóból mert hisztis lesz és nem lehet visszarakni... erre mondta h leszarjuk anyádat! Tudom hogy még kicsi de ez nem az első alkalom volt! És nem szeretném majd a 3 éves kisgyerekemtől ezt hallani hogy leszarlak! Sztem ilyen kicsiként is nagyon fontos h mit mond az ember a gyereknek!
* kedvem!
leszarjuk anyádat után fogta és kivette!
4-est határozottan támogatom :).
Ilyet értelmes ember viccből sem mond, de amúgy sem csinál semmit az anyja kérésre ellenére sem a gyerekkel, hanem tiszteletben tartja annak a kérését...
Én nem mennék hozzá kuncsorogni, vagy ha igen, akkor csakis a 4-es ötletével együtt :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!