Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Látott már titeket anyósotok/a...

Látott már titeket anyósotok/apósotok/szuleitek cikis szituációban?

Figyelt kérdés
Egy hétre utaztunk anyósékhoz, tegnap reggel épp elojáték kozben ránk tépte az ajtót, hogy apósomnak lerobbant az autója és kell menni érte . elég ciki volt férjem feje a lábam kozott, anyósom azt hittem elájul
2014. jan. 1. 20:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%

Én valamit nem értek?

Vendégségben voltatok anyósék házában? Nem tudtátok volna visszafogni magatokat? Miért kell más házában szexelni??

Egy normális ember nem s számít arra hogy az otthonában ahol vendég valaki szexelni fog..

Én még nem voltam ilyen helyzetben, mert féken tudjuk tartani magunkat amíg anyósoméknál vagyunk.

2014. jan. 1. 20:18
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Első!

Vendégségben voltak az anyósánál, aki a férje édesanyja. Egy normális ember kopog egy ajtón, és nem töri rá senkire, még akkor sem, ha a fia és a menye van az ajtó túloldalán.

Miért is ne szeretkezzek "vendégségben"?

2014. jan. 1. 20:21
 3/16 anonim ***** válasza:
29%

A kérdés alapján NAPPAL szexeltetek (volna) az anyóséknál:

Pár dolgot nem értek:

1. Ha nem otthon vagytok, akkor miért nem birtok estig várni?

2. Ha nem vagytok képesek magatokat kontrollálni, akkor mért nem zárjátok be az ajtót?

2014. jan. 1. 20:23
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem meg egy normális ember szexel ha kell.Meg eszik is ha kell.Meg a többi.A moziban kell tartóztatni ha ciki kimenni.
2014. jan. 1. 20:23
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

hűű ez tényleg ciki.

és utána való társalgás hogy zajlott..?

2014. jan. 1. 20:24
 6/16 anonim ***** válasza:
12%
Csak este lehet szexelni.
2014. jan. 1. 20:25
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Azon miért nem akad fenn senki, hogy anyós kopogás nélkül tört rájuk?
2014. jan. 1. 20:25
 8/16 anonim válasza:
72%
Ugyan már, miért kéne féken tartaniuk magukat? Szerintem a szex nem szégyen, bár azért én sem csinálnám mások előtt. Az viszont nálunk alap, hogy kopogunk, mielőtt benyitunk egy szobába, akár a saját házunkról van szó, akár nem. Amúgy én egyszer kerültem hasonló szituba, bár közel sem volt ennyire durva. Otthon voltunk a barátommal, kettesben, de édesapámat kiküldték vidékre dolgozni, és hazaugrott, hogy csináljak neki néhány szendvicset. Kopogott ugyan, de azért félreérthetetlen volt a helyzet, mikor én totál vörösen kisonfordáltam csomagolni, a barátom meg neki félig háttal szemezett a szekrénnyel.
2014. jan. 1. 20:26
 9/16 A kérdező kommentje:
mint írtam még karácsony elso napján érkeztunk meg anyósékhoz és csak ma jottunk haza. egészséges fiatal emberek vagyunk, akik kívánják egymást, egyébként reggel tortént a dolog, apósom éjszakai muszakbol tartott hazafelé. az ajtó pedig be volt zárva, de nem kulcsra, mert nincs hozzá kulcs.
2014. jan. 1. 20:27
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
én is azt gondolom hogy nem a fiatalok a hibásak,hanem az anyós,hogy rájuk tört. de gondolom annyira sietett szólni,hogy megfelejtkezett hogy kopogni kéne..
2014. jan. 1. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!