Látott már titeket anyósotok/apósotok/szuleitek cikis
szituációban?
Figyelt kérdés
Egy hétre utaztunk anyósékhoz, tegnap reggel épp elojáték kozben ránk tépte az ajtót, hogy apósomnak lerobbant az autója és kell menni érte . elég ciki volt férjem feje a lábam kozott, anyósom azt hittem elájul
Vendégségben voltatok anyósék házában? Nem tudtátok volna visszafogni magatokat? Miért kell más házában szexelni??
Egy normális ember nem s számít arra hogy az otthonában ahol vendég valaki szexelni fog..
Én még nem voltam ilyen helyzetben, mert féken tudjuk tartani magunkat amíg anyósoméknál vagyunk.
2014. jan. 1. 20:18
2/16 anonim válasza:
Kedves Első!
Vendégségben voltak az anyósánál, aki a férje édesanyja. Egy normális ember kopog egy ajtón, és nem töri rá senkire, még akkor sem, ha a fia és a menye van az ajtó túloldalán.
Miért is ne szeretkezzek "vendégségben"?
2014. jan. 1. 20:21
3/16 anonim válasza:
A kérdés alapján NAPPAL szexeltetek (volna) az anyóséknál:
Pár dolgot nem értek:
1. Ha nem otthon vagytok, akkor miért nem birtok estig várni?
2. Ha nem vagytok képesek magatokat kontrollálni, akkor mért nem zárjátok be az ajtót?
2014. jan. 1. 20:23
4/16 anonim válasza:
Szerintem meg egy normális ember szexel ha kell.Meg eszik is ha kell.Meg a többi.A moziban kell tartóztatni ha ciki kimenni.
2014. jan. 1. 20:23
5/16 anonim válasza:
hűű ez tényleg ciki.
és utána való társalgás hogy zajlott..?
2014. jan. 1. 20:24
6/16 anonim válasza:
Csak este lehet szexelni.
2014. jan. 1. 20:25
7/16 anonim válasza:
Azon miért nem akad fenn senki, hogy anyós kopogás nélkül tört rájuk?
2014. jan. 1. 20:25
8/16 anonim válasza:
Ugyan már, miért kéne féken tartaniuk magukat? Szerintem a szex nem szégyen, bár azért én sem csinálnám mások előtt. Az viszont nálunk alap, hogy kopogunk, mielőtt benyitunk egy szobába, akár a saját házunkról van szó, akár nem. Amúgy én egyszer kerültem hasonló szituba, bár közel sem volt ennyire durva. Otthon voltunk a barátommal, kettesben, de édesapámat kiküldték vidékre dolgozni, és hazaugrott, hogy csináljak neki néhány szendvicset. Kopogott ugyan, de azért félreérthetetlen volt a helyzet, mikor én totál vörösen kisonfordáltam csomagolni, a barátom meg neki félig háttal szemezett a szekrénnyel.
2014. jan. 1. 20:26
9/16 A kérdező kommentje:
mint írtam még karácsony elso napján érkeztunk meg anyósékhoz és csak ma jottunk haza. egészséges fiatal emberek vagyunk, akik kívánják egymást, egyébként reggel tortént a dolog, apósom éjszakai muszakbol tartott hazafelé. az ajtó pedig be volt zárva, de nem kulcsra, mert nincs hozzá kulcs.
2014. jan. 1. 20:27
10/16 anonim válasza:
én is azt gondolom hogy nem a fiatalok a hibásak,hanem az anyós,hogy rájuk tört. de gondolom annyira sietett szólni,hogy megfelejtkezett hogy kopogni kéne..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!