Ti mit tennétek olyan ajándékkal anyósotok részéről, amiről kiderül, hogy nem is nektek vette, hanem ö kapta, csak nem kellett neki?
Én is tovább szoktam adni az ajándékot, amivel nem tudok mit kezdeni, de esetleg értékes. Miért? Mert valaki jó szívvel adta, és én sem akarom, hogy porosodjon a szekrény mélyén, csakmert nekem nem az ízlésem. Akkor már inkább odaajándékozom olyannak, aki hasznát tudja venni.
Szerintem ez nem bunkóság. Ha használt vagy rongált dolgot adott volna megérteném a problémád, de így nem. Volt egy órája, úgy gondolta neked tetszene, miért ne adhatná oda?
Én sem csinálnék belőle ügyet. Biztos őneki nem volt rá szüksége, de úgy gondolta, te örülsz majd neki.
Ha én olyant kapok, ami tetszik, akkor nem érdekel az ilyesmi.
Nem lejárt szavatosságú körajéndék bonbont kaptál.
Nem értelek: az óra neked tetszik, az anyós örömet szerzett vele.
Az, hogy nem VETTE, hanem valakitöl KAPTA, mit változtat ezen a tényen? Attól, hogy NEKI nem tetszett, még nem lett értéktelen.
Vagy szerinted CSAK annak van értéke, amit ö saját maga vesz a boltban?
Esetleg akkor problémázhatnál, ha ténylegesen használt valamit adna, de így, hogy új, fölösleges az egész cirkusz, amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!