GoforWand kérdése:
Mit tennétek, ha ezt csinálná az anyósotok?
Figyelt kérdés
Nem tudom igazából mit tegyek. A párommal lementünk a szülinapjára, első találkozás a szülőkkel. Elég messze vannak az eredeti lakhelytől, ezért lett volna jó bemutatkozás. A történet lényege, hogy mindig segítettem, nem néztem tévét, nem heverésztem, folyamatosan segtettem neki amiben tudtam. És másnap meg elkezdett rám köpni, mintha senki sem lennék. Olyan lealázóan beszélt hozzám, hogy csak pislogtam. A páromnak viszont azt mondta, hogy ő válassza meg, kia v barátnője. Eközben ő beleszól, és "enyhe" utalásokat tesz arra, hogy nem vagyok számára megfelelő. Papám szerint nem véletlenül vannak az anyós viccek, hogy hogy számíthattam volna rá.2014. aug. 25. 15:44
11/13 anonim válasza:
Lehet hogy kisebbségi gátlása van a barátod anyjának, és féltékeny rád. Ne menj oda többet, és majd meglátod hogy alakul a kapcsolatod.
12/13 anonim válasza:
nem az anyósod, ne foglalkozz vele, mond el a párodnak hogy mit mondott az anyja neked. Ha nem áll ki melletted, lapátra a fiút.
13/13 omba válasza:
Nem véletlenül van az a sok anyós vicc....
Hát, a párodat kérdezd meg, ez mi volt, és ő mit szól(t) hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!