Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennetek a helyemben?

Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
A ferjemnek es nekem most szuletik az elso babank.Ott lakunk a szuleinel,mert most egyenlore nem tudjuk mashogyan megoldani semikepp(amugy van lakasunk,hiteles) es eddig minden elfogadhato volt,most viszont jonnek a problemak.Megszabnak dolgokat,meddig aludhatunk,mikor pihenhetunk,mit kell csinalnunk...stb Na marmost,magamtol is meg szoktam csinalni,nem kell szolni,de igy h elvaras es parancs mikorzben mindenki csinalja a dolgat.En meg cselednek erzem magam!Ferjem huga egy elkenyeztetett kis fruska,aki nem csinal semmit es barmire megkerjuk mar csukodik is az ajto(netezik,tevezik,bulizik es szinte akarmit csinalhat pofatlanul) Varandosan a munka(12oras kereskedelemben,heti 4nap) plusz az otthoni dolgok nagyon sok,mert hiaba csinalom meg nem tartjak meg a rendet es az egesz napom ebbol all,hogy mire anyos hazajon ne legyen balhe,miert nincs megcsinalva!Ha mondjuk h a lanyka is segithetne csak jon a,hagy tanuljon szoveg(3x bukott)
2014. okt. 16. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 anonim ***** válasza:
68%
Taxival jár be dolgozni?
2014. okt. 16. 11:09
 42/115 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!En pontosan tudom,hogy ezek igy vannak,alkalmazkodom is es egy rossz szot sem szoltam pont ezert!Csak tanacsra lett volna szuksegem vagy egy kis megertesre.Sosem szoltam be se a huginak,se anyosnak,se aposnak.Mindig csak kedves szavam volt hozzajuk,megha nekik nem is.Tudom,hogy most en vagyok a megturt es mehetek,ha nem tetszik....Ez azert szomoru es szerintem ezen kene elgondolkodni,a csaladnak segitenie kene mindenben.Az en szuleim ilyenek voltak,de,mint irtam meghaltak.Rajuk nem szamithatunk!Pont ez a baj,hogy a mai vilagban barmikor fordulhat az ember elete es sajnos a munka egy nagyon meghatarozo dolog!
2014. okt. 16. 11:10
 43/115 anonim ***** válasza:
82%

és meddig terveztek a nyakukon élni ingyen?

amíg nem kerestek 500e/fejenként?

mert így sosem mentek el... szánalmas "felnőttek"

2014. okt. 16. 11:11
 44/115 anonim ***** válasza:
100%
Ki lakik most a lakásban?
2014. okt. 16. 11:12
 45/115 anonim ***** válasza:
88%
Akkor költözzeteke gy olyan városba,ahol jobbak az esélyek.Mi 180 km-re költöztünk a régi otthonunkból,mert muszáj volt.Most mind a kettőnknek van rendes állása,és még így is,hogy én már nem dolgozom mert hamarosan szülök,szépen megélünk,pedig van hitelünk nem is kevés,és albiban lakunk.
 46/115 anonim ***** válasza:
100%

33. és 37. vagyok.

Tehát a bejáráson felül 120e Ft marad a férjednek, de emellett tényleg nem lehet maszekolni. Akor viszont a 200e Ft-ből "csak" az 55e Ft hitelt kell levonni, így marad 145e Ft a megélhetésre.

Nem reménytelen ebből megélni! A gyerek egy éves kora után a férjed is mehet gyedre, gyesre, ha addig nem talál jó állást.

A címben föltett kérdésedre tehát a válaszom:

A helyedben elköltöznék a saját lakásba.

47/115 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzből, hogy a francba nem tudtok kijönni? Családok tennék össze kezüket ha ennyiük maradna.
2014. okt. 16. 11:15
 48/115 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekünk sincs 145 ezrünk egy hónapban. Mondjuk legyen 45 e a rezsitek, marad 100e. Én csinálok minden hónap elején egy nagy rendelést a Tesco-ból, kihozzák házhoz, azon felül kb. 5 ezer megy még kajára hetente, de néha annyi sem. A közlekedési költségeitek is irreálisan magasak. Ha autóval jártok, akkor ott van a most divat telekocsi, szereztek pár embert aki beül a kocsiba és adja nektek a pénzt. Kicsit találékonyabbnak kell lenni, mert szerintem nálatok leginkább abból van hiány. Azért az is nonszensz, hogy a férjed ilyen jó végzettséggel ennyire keveset keres.
2014. okt. 16. 11:19
 49/115 anonim ***** válasza:
100%
ugyan emberek, ha nagyon akarnák megoldanák, de könnyebb szidni anyóst, ahelyett,hogy összehúznák a nadrágszíjat és önállóak lennének végre!
2014. okt. 16. 11:21
 50/115 anonim ***** válasza:
63%

27 évese így gondolkodni?! Vettetek fel hitelt? Igen!Kényszerítettek? Nem! Saját lakást akartatok, meg lett, bármi áron? Bármi áron meg lett!

Érdekes mód az osztrákok 80%-a bérli a lakást, ő nekik megfelel a bérelt, is, csak nekünk hülye magyaroknak kell a saját ugyebár bármi áron 30 évre is eladósodva. vagy jön a közhelyes mondás mért fizessek albérletet, hogyha fizethetem a sajátomat is?! Hát páran rendesen belebuktam eme előző kérdésbe, felvették a hitelt, ami megemelkedett nem is kicsit, fizetni nem tudták, a bank elemelte végrehajtó 50%-ért értékesítette. Az adósnak ott maradt több millió forint tartozása, a fizetése 50%-át elveszik se saját lakás, de még egy albérlet sem mert hát miből is fizetné? A maradék 50%-ból? De egy szerencse a szerencsétlenségbe, hogy így a kevés pénzből élő de félre tudott tenni emberkék, poton pénzért kp-ba kicsengetik a több millió forintot érő ingatlant! Csak egy példa a házat ahol lakunk 8 millióra becsülték és ez lement 3.650.000Ft-ra 2 év alatt, annak a 70%-ért 2 árverést tartottak persze nem volt senki, így mi kp-ba azonnal 1.900.000Ft-ért megvettük! Hozzáteszem 100négyzetméteres belül fiatalosan felújított családi ház, városban, 3000négyzetméternyi területtel. Halkan megjegyezve az előző tulajnak 15 milliós követelés még rajt a nyakán!!! Anno 7.500.000Ft kölcsönt vett fel erre a házra + 4 milliót a felújítására.

2014. okt. 16. 11:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!