Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szóltatok volna ha a...

Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?

Figyelt kérdés
Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk, de ez majd idővel változni fog. A nagyobbik lányunk másfél éves, mikor terhes lettem vele jól fogadták, mondták hogy költözzünk oda, párom tanuljon tovább majd ők segítenek. Nagyon jó anyagi helyzetben vannakígy elfogadtuk. Mikor terhes lettem újra anyosom kiakadt, mintha köze lenne hozzá, hogy mások mikor vállalnak gyereket. Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért, az anyja meg adta aláa lovat. Én nem felejtettem el azóta sem hogy miket.mondott rám és hogy abortuszra akart küldeni! Addig sem szerettük egymást, ezután én nagyon nem. A nagyobbik kislányt nem tudom eltiltani töle, mert szereti a nagyanyját, de amikor a kicsi megszületett 3 hete megmondtam neki, hogy nem kell szeretgetni, emlékeztettem rá hogy reagált anno. Erre beárult a páromnak és a férjének is. Ő vele eddig nem volt gondom, bár tudom hogy nem szeret de nem szóltunk egymáshoz és kész. Most viszont majdnem kihajított a házból. Anyósom pedig azóta megint furhat a páromnál, mert ö azzal fenyeget, hogy ha a kicsi nő akkor mehetek országvilág, elege van belőlem, azzal hogy kavarom a sz.rt a szüleivel. Tudják jól hogy nem tudok hova menni két gyetekkel itt kellene hagynom őket, igy azt hiszik mindent nyelnem kell. Tényleg így van? Nyeljek le mindent tőlük? Akkor is jópofizzak ha meg akarták öletni a babámat? Felejtsek el mindendent amit rám is mondott (bemásztam a jóba a gyerek által)

2013. dec. 13. 10:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/123 A kérdező kommentje:
Ti nem értitek amit mondok. Egyszerüen nem tudok vele jopofizni ezek után. Lehet nem kellett volna most szülni az elsőt de becsúszott, akkor pedig mar mindegy hogy 1 v 2. A szüleim nem állnak ugy anyagilag hogy ott lakjunk
2013. dec. 13. 10:58
 52/123 A kérdező kommentje:
Utolsó te beteg vagy, szerintedd ennyire vicc az életem? De tudod mit igazad van nem kell irnod. Szia
2013. dec. 13. 11:00
 53/123 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy én simán elhiszem, hogy nem kamu. Az én családomban ugyanez játszódott le azzal a különbséggel, hogy amikor anyukám terhes lett a második gyerekkel, akkor a nagyszülők megunták és szépen elküldték őket albérletbe.

De pont ugyanilyenekkel érvelt, és még a stílus is hasonló. Ha nem 25 éve történt volna, azt gondolnám, hogy őt hallom :( az az egy szerencséje, hogy apukám túl családcentrikus ahhoz, hogy elváljon, inkább lenyeli, hogy 25 éve nem hajlandó dolgozni, de neki minden JÁR, csak mert szült három gyereket..

2013. dec. 13. 11:00
 54/123 anonim ***** válasza:
100%
És azt, hogy mindegy hogy egy vagy két gyerekkel tartanak el, ők mondták vagy magadtól találtad ki?
2013. dec. 13. 11:01
 55/123 anonim ***** válasza:
91%

1 gyerek eltartás = 2 gyerek eltartása

Nem teljesen így van, talán ha tudnád a pénz értékét...

2013. dec. 13. 11:02
 56/123 anonim ***** válasza:
93%

Látok én: Gazdag rendes nagyszülőket, akik a még tanuló fiukat, valamint annak nem tanuló /ám annál felelőtlenebb módon sorba teherbeeső védekezni nem tudó barátnőjét/ még csak nem is feleségét a saját lakásukba költöztették, hogy támogatni tudják az új családot.

Látok: egy újdonsült apát, aki reálisan átlátja a helyzetet és rendre utasít, amikor követelőznél a hála helyett. A követelőzést ne szó szerint értsd, ha ezt meg tudod oldani.

Látlak téged, ahogy beülsz 20 évesen a tutiba. Nem tervezett módon vállalsz két gyereket azoknak az embereknek a nyakára hátára és pénztárcájára, akiket most szapulsz. Az ég világon nem tettél még le semmit az asztalra, ennek ellenére nagyon nagy a szád.

Azért a jeleket figyeld, mert ha így nyilvánulsz meg a párod előtt, előbb-utóbb már csak a Te magabiztosságodból fakadó érzés lesz az, hogy szeret téged, közbe meg max sajnálni fog kidobni az utcára.

Azonban ha ezt így folytatod, hamarosan betelik a pohár, és mehetsz isten hírével a gyerekek nélkül. Nem fogod őket megkapni, mert nálad se anyagilag, se érzelmileg nem lenne biztosított a gyerekek fejlődése úgy, ahogy az apjánál és annak családjánál. Az eddigi környezetükbe.

Tanácsolni tudom csak, hogy a szádból és arcodból vegyél vissza, mert nincs mire felvágni, no meg alkalmazkodj jobban, mert ebbe a történetbe nem anyósod, hanem te vagy a ludas.

2013. dec. 13. 11:03
 57/123 A kérdező kommentje:
Én két gyereket akartam, utána megyek dolgozni. Nyilván nem fogok otthon ülve unatkozni. Igy pont jo hogy már megvannak a gyerekek ilyen korán, nem félek attól hogy anyagi gondjaink lesznek.
2013. dec. 13. 11:04
 58/123 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mikor apuka kidob, akkor kapsz majd 30e gyt-t, meg a minimálbért és majd abból élj meg :D
2013. dec. 13. 11:06
 59/123 anonim ***** válasza:
96%

Önző vagy. "Én", "nekem", stb. Csak ilyeneket tudsz írni.

Persze, hogy jó neked, hogy minden a feneked alá van tolva. Hihetetlen...

2013. dec. 13. 11:06
 60/123 A kérdező kommentje:
Bizok a páromban, nem véletlen választootam, 100%ig megbizhato lenne, ha nem beszélné az anyja tele a fejét
2013. dec. 13. 11:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!