Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szóltatok volna ha a...

Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?

Figyelt kérdés
Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk, de ez majd idővel változni fog. A nagyobbik lányunk másfél éves, mikor terhes lettem vele jól fogadták, mondták hogy költözzünk oda, párom tanuljon tovább majd ők segítenek. Nagyon jó anyagi helyzetben vannakígy elfogadtuk. Mikor terhes lettem újra anyosom kiakadt, mintha köze lenne hozzá, hogy mások mikor vállalnak gyereket. Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért, az anyja meg adta aláa lovat. Én nem felejtettem el azóta sem hogy miket.mondott rám és hogy abortuszra akart küldeni! Addig sem szerettük egymást, ezután én nagyon nem. A nagyobbik kislányt nem tudom eltiltani töle, mert szereti a nagyanyját, de amikor a kicsi megszületett 3 hete megmondtam neki, hogy nem kell szeretgetni, emlékeztettem rá hogy reagált anno. Erre beárult a páromnak és a férjének is. Ő vele eddig nem volt gondom, bár tudom hogy nem szeret de nem szóltunk egymáshoz és kész. Most viszont majdnem kihajított a házból. Anyósom pedig azóta megint furhat a páromnál, mert ö azzal fenyeget, hogy ha a kicsi nő akkor mehetek országvilág, elege van belőlem, azzal hogy kavarom a sz.rt a szüleivel. Tudják jól hogy nem tudok hova menni két gyetekkel itt kellene hagynom őket, igy azt hiszik mindent nyelnem kell. Tényleg így van? Nyeljek le mindent tőlük? Akkor is jópofizzak ha meg akarták öletni a babámat? Felejtsek el mindendent amit rám is mondott (bemásztam a jóba a gyerek által)

2013. dec. 13. 10:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/123 anonim ***** válasza:
94%
Tudod hova vesznek fel 2 kicsivel, akik mindig betegek? Meg nulla tapasztalattal, meg egy szaros érettségivel. Segítek: sehova.
2013. dec. 13. 11:08
 62/123 anonim ***** válasza:
88%
remélem anyós meggyőzi a párod, hogy adja ki az utad :)
2013. dec. 13. 11:09
 63/123 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából elolvastam a hozzászólásokat. Azért elég jól látszik belőle, hogy mennyire éretlen a kérdező.

Nem csodálom, hogy nem rajong érte az anyós. Ott lakik, szüli sorban a gyerekeket főleg ezt húsz évesen, semmi munka tapasztalattal. Gondolom épp hogy befejezte az iskolát...

A legjobban azt tetszik, hogy "Ügyintéző a szakmám, biztos lesz munkám!"

Legyünk őszinték, az ügyintéző szakma egy nagy nulla. Amilyen helyzet van a munkaerő piacon kötve hiszem, hogy valaki alkalmazni fogja, ha ügyintézőként keres munkát. Egy egyszerű, ügyintéző szakma nélkül rendelkező ember is tud papírokat tologatni.

2013. dec. 13. 11:10
 64/123 anonim ***** válasza:
100%

"Bizok a páromban, nem véletlen választootam, 100%ig megbizhato lenne, ha nem beszélné az anyja tele a fejét

"

Annak aki szereti a másikat, és elfogadhatónak tartja a viselkedését, annak nem lehet telebeszélni a fejét. Ha a férjed az anyjának ad teljesen jogosan igazat, nem anyósod, hanem te vagy az oka.

2013. dec. 13. 11:11
 65/123 A kérdező kommentje:
Persz örülj csak neki ha szétbomlik egy család, gyerekek anya nélkül maradnak. De hidd el nem ez lesz. Szeret, nem hagyna el
2013. dec. 13. 11:11
 66/123 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy így eldöntötted, hogy a második pici után dolgozni mész, de hová? Egy kétéves ügyintéző szakkal és nulla tapasztalattal biztosan kapkodni fognak érted a munkaerő piacon. Sokan egy-két diplomával és többszörös nyelvtudással sem találnak munkát.

Esetleg marad valami gyári munka minimálbérét, de hatvanezerből nem nagyon tartod el a két gyerkőcöt.

2013. dec. 13. 11:12
 67/123 anonim ***** válasza:
100%
nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak a kérdésedet, szóval nem tudom, írtál-e azóta részleteket, de én úgy érzem, csúnyán visszaéltek az anyagi helyzetükkel. Attól, hogy ők jó anyagi helyzetben vannak, nem kéen rajtuk élősködni.
2013. dec. 13. 11:13
 68/123 A kérdező kommentje:
Munkához 1 dolog kell, ismerős. Ezt apósom szokta mondani páromnak mindig, kapcsolati tőke
2013. dec. 13. 11:15
 69/123 anonim ***** válasza:
96%

Itthon segítek, bár van aki takarit, öt anyósom nem mondta le, ha megtette volna csináltam volna a nagytakarítást hetente, de magamtól nem ajánlottam fel.

Végtelenül pofátlan vagy. Miért nem ajánlottad fel? Legalább ennyivel megháláltad volna, hogy eltart.

2013. dec. 13. 11:15
 70/123 anonim ***** válasza:
92%
azt azért valld be, hogy direkt estél megint teherbe úgy, hogy a párod se tudott róla???
2013. dec. 13. 11:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!