Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?
Nem azért,de mindenki azt írta hülye voltál,de te mégis azt írod nem vagy hibás anyósod a hülye.és ha párod nyafog akarta azt a 2. babát vagy te erőszakoltad rá?
Az abortusz meg nem olyan hű de nagy dolog,anyósod csak látta a számlákat stb. és ő tisztán látott és akkor még a babád csak egy kis pötty volt semmi több.
Én 28 vagyok,de annyira tisztában vagyok a helyzetemmel hogy még az első gyerekkel is várnunk kell, mert ami nem megy azt nem kell erőltetni csak azért, mert kell a gyerek.
22 évesen tuti még nem akartam volna gyereket nem hogy 2-őt akkor még javában élni akartam és munka mellett szórakozni a gyerekkel az első évben csak a nyűg van és csak utána jön a szórakozás.
Ritka pofátlan egy nő vagy te. Ez hihetetlen, hogy még meg is kell magyarázni, hogy miért. Nem olvastam el a válaszokat, lehet már írták:
Azt mondod ,,nem az ő babája" .Jogilag nem. De az ő pénzéből eszik, öltözik a gyerek, az ő pénzéből él fűtött lakásban, úgyhogy bocs, de erkölcsileg igenis az övé. És amíg az ő jóindulatán múlik, hogy egy újszülöttnek van-e hol laknia, ennie, ruházkodnia és egyáltalán emberi körülmények között felnőni, akkor talán mégiscsak van joga beleszólni, hogy akarja-e azt a babát vagy sem. Ha anyósod nem szeretné a gyerekeket akkor nem lenne sajátja, nem fogadott volna oda téged az unokájával, te pedig durván visszaéltél ezzel és pofátlanul be is szólsz. Akkora füles kéne a tarkódra, hogy a fal adja a másikat.
83. egyetértek, annyival kiegészíteném, mert látom a kérdező nem igen gondolkodik, hogy a nagyinak jogilag is van köze az unokához, sőt válás esetén láthatási joga is.
Bár jelen esetben válás esetén anyukának kéne láthatásra mennie gyerekeihez. Nem lenne igazság a földön, ha ennyi ésszel egyedül nevelhetné őket.
"Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért,"
"A kérdező kommentje:
Én két gyereket akartam, utána megyek dolgozni."
"A kérdező kommentje:
Biztos.lesz munkám mert nahy az ismerettségi körük. Párom tudom hogy most mérges, azért mond hülyes€geket, de majd.megnyugszik mert szeret"
Kérdező, lehet, hogy a párod szeret - még - de hogy te őt nem szereted, az 100%. Mindig sajnáltam azokat a szerencsétlen embereket - nemtől függetlenül - akiknek társ helyett csak egy a szeretetükkel visszaélve őket gátlástalanul kihasználva önmegvalósító parazita jut. Remélem, hamar kinyílik a szeme, mert még elég fiatal ahhoz, hogy lépjen, és egy valódi - jóban és rosszban mellette álló - társat találjon...
"Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk,"
inkább összetehetnéd a két kezed, hogy befogadtak
SZERINTEM REKORDOT ÁLLÍTOTTAK FEL A HOZZÁSZÓLÓK,
MERT ILYEN MÉG NEM VOLT,
HOGY 100%-IG AZ ANYÓSNAK ADTAK IGAZAT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!