Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szóltatok volna ha a...

Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?

Figyelt kérdés
Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk, de ez majd idővel változni fog. A nagyobbik lányunk másfél éves, mikor terhes lettem vele jól fogadták, mondták hogy költözzünk oda, párom tanuljon tovább majd ők segítenek. Nagyon jó anyagi helyzetben vannakígy elfogadtuk. Mikor terhes lettem újra anyosom kiakadt, mintha köze lenne hozzá, hogy mások mikor vállalnak gyereket. Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért, az anyja meg adta aláa lovat. Én nem felejtettem el azóta sem hogy miket.mondott rám és hogy abortuszra akart küldeni! Addig sem szerettük egymást, ezután én nagyon nem. A nagyobbik kislányt nem tudom eltiltani töle, mert szereti a nagyanyját, de amikor a kicsi megszületett 3 hete megmondtam neki, hogy nem kell szeretgetni, emlékeztettem rá hogy reagált anno. Erre beárult a páromnak és a férjének is. Ő vele eddig nem volt gondom, bár tudom hogy nem szeret de nem szóltunk egymáshoz és kész. Most viszont majdnem kihajított a házból. Anyósom pedig azóta megint furhat a páromnál, mert ö azzal fenyeget, hogy ha a kicsi nő akkor mehetek országvilág, elege van belőlem, azzal hogy kavarom a sz.rt a szüleivel. Tudják jól hogy nem tudok hova menni két gyetekkel itt kellene hagynom őket, igy azt hiszik mindent nyelnem kell. Tényleg így van? Nyeljek le mindent tőlük? Akkor is jópofizzak ha meg akarták öletni a babámat? Felejtsek el mindendent amit rám is mondott (bemásztam a jóba a gyerek által)

2013. dec. 13. 10:00
 81/123 anonim ***** válasza:
78%

Nem azért,de mindenki azt írta hülye voltál,de te mégis azt írod nem vagy hibás anyósod a hülye.és ha párod nyafog akarta azt a 2. babát vagy te erőszakoltad rá?

Az abortusz meg nem olyan hű de nagy dolog,anyósod csak látta a számlákat stb. és ő tisztán látott és akkor még a babád csak egy kis pötty volt semmi több.

Én 28 vagyok,de annyira tisztában vagyok a helyzetemmel hogy még az első gyerekkel is várnunk kell, mert ami nem megy azt nem kell erőltetni csak azért, mert kell a gyerek.

22 évesen tuti még nem akartam volna gyereket nem hogy 2-őt akkor még javában élni akartam és munka mellett szórakozni a gyerekkel az első évben csak a nyűg van és csak utána jön a szórakozás.

2013. dec. 13. 11:53
 82/123 anonim ***** válasza:
98%

Ritka pofátlan egy nő vagy te. Ez hihetetlen, hogy még meg is kell magyarázni, hogy miért. Nem olvastam el a válaszokat, lehet már írták:

Azt mondod ,,nem az ő babája" .Jogilag nem. De az ő pénzéből eszik, öltözik a gyerek, az ő pénzéből él fűtött lakásban, úgyhogy bocs, de erkölcsileg igenis az övé. És amíg az ő jóindulatán múlik, hogy egy újszülöttnek van-e hol laknia, ennie, ruházkodnia és egyáltalán emberi körülmények között felnőni, akkor talán mégiscsak van joga beleszólni, hogy akarja-e azt a babát vagy sem. Ha anyósod nem szeretné a gyerekeket akkor nem lenne sajátja, nem fogadott volna oda téged az unokájával, te pedig durván visszaéltél ezzel és pofátlanul be is szólsz. Akkora füles kéne a tarkódra, hogy a fal adja a másikat.

2013. dec. 13. 11:56
 83/123 anonim ***** válasza:
97%
Még mindig nem tudjuk, hogy mért nem mentek a te szüleid nyakára élősködni!
2013. dec. 13. 11:58
 84/123 anonim ***** válasza:
98%

83. egyetértek, annyival kiegészíteném, mert látom a kérdező nem igen gondolkodik, hogy a nagyinak jogilag is van köze az unokához, sőt válás esetén láthatási joga is.

Bár jelen esetben válás esetén anyukának kéne láthatásra mennie gyerekeihez. Nem lenne igazság a földön, ha ennyi ésszel egyedül nevelhetné őket.

2013. dec. 13. 11:59
 85/123 anonim ***** válasza:
98%

"Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért,"

"A kérdező kommentje:

Én két gyereket akartam, utána megyek dolgozni."

"A kérdező kommentje:

Biztos.lesz munkám mert nahy az ismerettségi körük. Párom tudom hogy most mérges, azért mond hülyes€geket, de majd.megnyugszik mert szeret"

Kérdező, lehet, hogy a párod szeret - még - de hogy te őt nem szereted, az 100%. Mindig sajnáltam azokat a szerencsétlen embereket - nemtől függetlenül - akiknek társ helyett csak egy a szeretetükkel visszaélve őket gátlástalanul kihasználva önmegvalósító parazita jut. Remélem, hamar kinyílik a szeme, mert még elég fiatal ahhoz, hogy lépjen, és egy valódi - jóban és rosszban mellette álló - társat találjon...

2013. dec. 13. 12:13
 86/123 anonim ***** válasza:
93%
84-es:A kérdező írta valahol,hogy az ő szülei nem élnek olyan jó körülmények között,hogy odamehetnének a nyakukra.
2013. dec. 13. 12:13
 87/123 anonim ***** válasza:
98%
Ja, akkor ezért kellett ez a pasi, mert a szülei nyakán gondolom nem élősködhetett. (84-es vagyok)
2013. dec. 13. 12:17
 88/123 anonim ***** válasza:
90%

"Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk,"

inkább összetehetnéd a két kezed, hogy befogadtak

2013. dec. 13. 12:26
 89/123 anonim ***** válasza:
100%

SZERINTEM REKORDOT ÁLLÍTOTTAK FEL A HOZZÁSZÓLÓK,

MERT ILYEN MÉG NEM VOLT,

HOGY 100%-IG AZ ANYÓSNAK ADTAK IGAZAT!!!

2013. dec. 13. 12:35
 90/123 anonim ***** válasza:
98%
En csak a gyerekeket sajnalom. Nem aggodok te par even belül ugy ki leszel rakva mint az a bizonyos macska, vagy ha parod a felelössegtudat (ami neked nincs) miatt meg is veled marad, felrejar hogy egy kis öröme legyen az eletben, mert melletted az senkinek nincs. Eleg erdekes hogy a valaszolok 100%ig (ilyen se volt meg) egyet ertenek abban h gyöker vagy es szallj magadba, te meg ahelyett hogy elgondolkodnal cska itt hapogsz hogy de hat en...de hat nekem.....Fogd be es allitsal a hozzaallasodon hercegnö MOST.
2013. dec. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!