Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szóltatok volna ha a...

Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?

Figyelt kérdés
Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk, de ez majd idővel változni fog. A nagyobbik lányunk másfél éves, mikor terhes lettem vele jól fogadták, mondták hogy költözzünk oda, párom tanuljon tovább majd ők segítenek. Nagyon jó anyagi helyzetben vannakígy elfogadtuk. Mikor terhes lettem újra anyosom kiakadt, mintha köze lenne hozzá, hogy mások mikor vállalnak gyereket. Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért, az anyja meg adta aláa lovat. Én nem felejtettem el azóta sem hogy miket.mondott rám és hogy abortuszra akart küldeni! Addig sem szerettük egymást, ezután én nagyon nem. A nagyobbik kislányt nem tudom eltiltani töle, mert szereti a nagyanyját, de amikor a kicsi megszületett 3 hete megmondtam neki, hogy nem kell szeretgetni, emlékeztettem rá hogy reagált anno. Erre beárult a páromnak és a férjének is. Ő vele eddig nem volt gondom, bár tudom hogy nem szeret de nem szóltunk egymáshoz és kész. Most viszont majdnem kihajított a házból. Anyósom pedig azóta megint furhat a páromnál, mert ö azzal fenyeget, hogy ha a kicsi nő akkor mehetek országvilág, elege van belőlem, azzal hogy kavarom a sz.rt a szüleivel. Tudják jól hogy nem tudok hova menni két gyetekkel itt kellene hagynom őket, igy azt hiszik mindent nyelnem kell. Tényleg így van? Nyeljek le mindent tőlük? Akkor is jópofizzak ha meg akarták öletni a babámat? Felejtsek el mindendent amit rám is mondott (bemásztam a jóba a gyerek által)

2013. dec. 13. 10:00
 71/123 anonim ***** válasza:
97%
Lehet hogy felvesznek, mert benyomnak. De ha szarul melozol, akkor ki leszel rúgva. Szerintem úgysem fogsz dolgozni, mert lehet megint becsúszik egy bébi:D
2013. dec. 13. 11:19
 72/123 anonim ***** válasza:
100%
és TE, a saját erődből,mit szeretnél elérni? Majd ők szereznek munkát,ők letartanak,mindent ők.És mi van veled? Az eszedbe jutott,hogy ha kenyértörésre kerül a sor,nem te fogod a gyerekeket megkapni? Akkor kin fogsz élősködni?
2013. dec. 13. 11:19
 73/123 anonim ***** válasza:
100%
A kaján és a rezsin spórolsz, gyerekre nem költesz, akkor mi az a minden amit ti álltok? Mellesleg abból a pénzből, amit apósod fizet az élhetetlen fiának. Ergo: minden szempontból kiszolgáltatott helyzetben vagy. A legtöbb amit tehetsz az, hogy befogod a szád, és hálát adsz az égnek, hogy eltartanak!
2013. dec. 13. 11:20
 74/123 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagy közös sörözésbe a többi válaszadóval, hogy a Kérdező 1-2 év múlva elvált lesz!
2013. dec. 13. 11:20
 75/123 anonim ***** válasza:
100%
el sem veszi :D
2013. dec. 13. 11:22
 76/123 anonim ***** válasza:
100%

Azért kedves kérdező, sokat elárul rólad, hogy 75-76 egyöntetű hozzászólás nem elég ahhoz, hogy belásd az adott helyzetben neked kell változnod.

Ja azért amikor az a kép lebeg a szemed előtt, hogy majd az általad "Addig sem szerettük egymást," apósod kapcsolati tőkéjét fogod kihasználni, jusson eszedbe, hogy az se a tiéd.

Borzasztó egy ember vagy te hallod. Hát ezzel a kérdéssel a péntek 13 neked nem sok jót hozott :)

2013. dec. 13. 11:24
 77/123 anonim ***** válasza:
95%
Hát.. kaptále gy pár választ!Egyébként tényleg nem kellett volna minden végzettség nélkül babát vállalni.
2013. dec. 13. 11:33
 78/123 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerüen nem tudok vele jopofizni ezek után.

De mégse pakoltál még össze és húztál el onnan, mert jó, hogy ingyenélő lehetsz.

2013. dec. 13. 11:41
 79/123 anonim ***** válasza:
100%
Annyira ne bízz a párodba,nem kell hozzá anyós segítsége be sokkaljon.Már pedig az bárkinél előfordulhat.Na akkor mi lesz?kicsit nyegle vagy mindenkivel.Miért is nem akarod szeretgesse a babádat?Ahelyett hogy meg húznád magad még teszel rá egy lapáttal.Mondta amit mondott,némi igaza van,de már ott a gyerek ne vergődj vele.Arra pedig nem kell valakit külön megkérni takaritson.Mondhattad volna anyósnak ne fizessen ezért másnak majd te megcsinálod.legalább látna rajtad némi akarást.igen jó pofizzál már csak a békesség érdekében is ha már igy alakult.
2013. dec. 13. 11:42
 80/123 anonim ***** válasza:
98%

Az a baj, hogy neked az alaptermészeted ilyen. És bár a párod most még szeret és elnéző, eljön az idő, amikor a szüleinek nem megy ilyen jól, mert már nem tudnak dolgozni, neadiosten meghalnak. ÉS ha előbb nem, akkor eljut oda a párod, hogy azt mondja, ácsi, most már te is csinálj valamit, mert ő nem bírja egyedül eltartani a családot.

ÉS mivel neked eszed ágában sincs semmit csinálni (ez számomra maximálisan látszik abból, hogy annyi eszed sincs, hogy azt mondd az anyósodnak, hogy ne fizessen x ezer ft-ot a bejárónőnek, te ellátod a háztartást), hidd el, előbb utóbb nagy bajok lesznek a párod és közted, hiába szeret most...

2013. dec. 13. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!