Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?
Figyelt kérdés
Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk, de ez majd idővel változni fog. A nagyobbik lányunk másfél éves, mikor terhes lettem vele jól fogadták, mondták hogy költözzünk oda, párom tanuljon tovább majd ők segítenek. Nagyon jó anyagi helyzetben vannakígy elfogadtuk. Mikor terhes lettem újra anyosom kiakadt, mintha köze lenne hozzá, hogy mások mikor vállalnak gyereket. Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért, az anyja meg adta aláa lovat. Én nem felejtettem el azóta sem hogy miket.mondott rám és hogy abortuszra akart küldeni! Addig sem szerettük egymást, ezután én nagyon nem. A nagyobbik kislányt nem tudom eltiltani töle, mert szereti a nagyanyját, de amikor a kicsi megszületett 3 hete megmondtam neki, hogy nem kell szeretgetni, emlékeztettem rá hogy reagált anno. Erre beárult a páromnak és a férjének is. Ő vele eddig nem volt gondom, bár tudom hogy nem szeret de nem szóltunk egymáshoz és kész. Most viszont majdnem kihajított a házból. Anyósom pedig azóta megint furhat a páromnál, mert ö azzal fenyeget, hogy ha a kicsi nő akkor mehetek országvilág, elege van belőlem, azzal hogy kavarom a sz.rt a szüleivel. Tudják jól hogy nem tudok hova menni két gyetekkel itt kellene hagynom őket, igy azt hiszik mindent nyelnem kell. Tényleg így van? Nyeljek le mindent tőlük? Akkor is jópofizzak ha meg akarták öletni a babámat? Felejtsek el mindendent amit rám is mondott (bemásztam a jóba a gyerek által)2013. dec. 13. 10:00
101/123 anonim válasza:
Tudjátok mi a legrosszabb? Hogy az ilyen "zsenik" szavazhatnak, szaporodhatnak....szegény ország:(
102/123 anonim válasza:
Kerdezö következö kerdese 3 ev mulva: Mit szolnatok ha a volt ferjetek CSAK 30.000 gyerektartast fizetne, pedig tudom hogy sokkal több penzük is lenne! Milyen apuka az ilyen? Mit tudnek tenni?
103/123 anonim válasza:
3-4 gyerekre azért csak többet fizet majd :D
104/123 anonim válasza:
ja tenyleg :D de akkor is keves lesz az tuti.
105/123 anonim válasza:
"Tudják jól hogy nem tudok hova menni két gyetekkel itt kellene hagynom őket, igy azt hiszik mindent nyelnem kell. Tényleg így van?"
Igen. Nagyon meggondolatlan voltál, hogy a semmire szültél gyereket. Azt mondod, a párod szeret... Lehet, most per pillanat. De szültél két gyereket, ez ritkán marad nyom nélkül egy nőn, már nem csak nő, hanem anya vagy... És pár év múlva huszonéves csini csajok sorba állnak majd a helyedért, hogy ők ülhessenek be a tutiba. Te meg mehetsz amerre látsz.
A szerelem ugyanis csak az elején vak. Idővel a párod is átlát majd rajtad, mindig tüske lesz benne, hogy átverted, és teherbe estél a másodikkal, és hogy egy élősködő vagy. Magadba kéne nézni egy kicsit.
106/123 anonim válasza:
Belátta a kérdező hogy ez nem jött össze most neki, biztos ezért nem ír :D
107/123 anonim válasza:
Azért megnézném a kérdezőt 1-2 év múlva...:)
108/123 anonim válasza:
Én is az anyósnak adok igazat,viszont azért nem kellene neki se lenézni a nőt,m ők gazdagok,a fia választotta,fogadja el,gondolom tisztában volt az anyagi helyzetével. Na de a kommentekből itélve kiérdemelte a kérdező magának ezt a viselkedést,valszeg azért ilyen az anyós. Kérdező,örülhetnél,h ilyen jól megy a dolgod.
109/123 anonim válasza:
Úgy láttam még senki se írta: persze hogy vesznek a másik gyereküknek egy lakást. Normális szülő egyenlően támogatja a gyerekeit. Itt jelen esetben egyik fiúknak eltartják a 4 tagú családját évekig, akkor jogos hogy a másiknak meg vesznek egy lakást, simán kerül annyiba 4 ember eltartása. Szóval nem értem mire fel akar a kérdező még egy lakást is. Az én jóslatom amúgy, hogy a pasi talál majd egy értelmesebb nála gazdagabb nőt, akinél biztos lehet h nem a pénzéért szereti és elválik. Aztán a kérdező megláthatja 2 hetente a gyerekeit és fizetheti a minimálbéréből még a gyerektartást is.
110/123 anonim válasza:
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy a második baba hogy jött össze. Szerintem direkt becsaptad a párod, és ebből kifolyólag már az elsőnél is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!