Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?
Sajnálom a gyerekeket! Anyósnak meg igaza van, így 1000-jére is!
Kérdező válaszaidból ítélve te egy buta, tapasztalatlan, rossz természetű ember vagy. Nézz magadba és még most változtass amíg nem késő, mert ha így fojtatod egyedül maradsz!
Kedves Kérdező!
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor te nagyon sötét vagy!
Anyósodnak az a sara, hogy abortuszra akart küldeni... Nézd meg az ő szempontjából. Jön egy kis H.P. és 20 évesen gyereket szül a fiacskájának a nagy semmire. Zéró szakmai tapasztalattal úgy, hogy egy percet nem dolgozott, és nincs hol lakniuk. Sebaj, majd ők segítenek. Te beteszed a popódat a jóba, mert nekik úgyis van miből adni, és még te teszel szívességet ha elfogadják, azon meg fel vagy háborodva ha a férjed testvérének lakást vesznek, bezzeg neked nem... Szánalmas vagy, és semmi közöd hozzá.
Az unokáját meg miért ne szerethetné??? Anyósodnak sokkal több esze van mint neked.
Anyukámnak is 2 gyereke volt 22 évesen, de ők sosem éltek a szülők nyakán. Örülj neki, hogy ilyen jó dolgod van.
Undorító az a felfogásod, hogy te nem kértél semmit!!!
Tanuld meg a KÉREM SZÉPEN és a KÖSZÖNÖM SZÉPEN szavakat, és nézd meg mi fog történni!
És tedd össze a két kezed, hogy ilyen családba csöppentél, ahol elviselik a rigolyáidat és a hülyeségeidet.
Ha jól értettem, akkor a párodnak is ők adnak munkát, és te is tőlük várod, hogy szerezzenek majd valamit. Persze te nem kérsz semmit. Csak elvárod... Szállj magadba!!!
Kedves kerdezö en 25 evesen alig mertem bevällalni ezt az egyet amivel terhes vagyok.Pedig nekünk van lakäsunk anyos apos nelkül. Te meg szülsz megegyet??? Ehhez mär pofa kell.
Nekik nincs joguk abortuszra küldeni.Neked pedig nincs jogod a nyakukra szülni.Tedd össze kezed läbad hogy ilyen anyosod van.
Igen amig ott vagytok türnöd kell, mert ök is megtürnek teged 2 gyerekkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!