Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szóltatok volna ha a...

Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?

Figyelt kérdés
Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk, de ez majd idővel változni fog. A nagyobbik lányunk másfél éves, mikor terhes lettem vele jól fogadták, mondták hogy költözzünk oda, párom tanuljon tovább majd ők segítenek. Nagyon jó anyagi helyzetben vannakígy elfogadtuk. Mikor terhes lettem újra anyosom kiakadt, mintha köze lenne hozzá, hogy mások mikor vállalnak gyereket. Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért, az anyja meg adta aláa lovat. Én nem felejtettem el azóta sem hogy miket.mondott rám és hogy abortuszra akart küldeni! Addig sem szerettük egymást, ezután én nagyon nem. A nagyobbik kislányt nem tudom eltiltani töle, mert szereti a nagyanyját, de amikor a kicsi megszületett 3 hete megmondtam neki, hogy nem kell szeretgetni, emlékeztettem rá hogy reagált anno. Erre beárult a páromnak és a férjének is. Ő vele eddig nem volt gondom, bár tudom hogy nem szeret de nem szóltunk egymáshoz és kész. Most viszont majdnem kihajított a házból. Anyósom pedig azóta megint furhat a páromnál, mert ö azzal fenyeget, hogy ha a kicsi nő akkor mehetek országvilág, elege van belőlem, azzal hogy kavarom a sz.rt a szüleivel. Tudják jól hogy nem tudok hova menni két gyetekkel itt kellene hagynom őket, igy azt hiszik mindent nyelnem kell. Tényleg így van? Nyeljek le mindent tőlük? Akkor is jópofizzak ha meg akarták öletni a babámat? Felejtsek el mindendent amit rám is mondott (bemásztam a jóba a gyerek által)

2013. dec. 13. 10:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a gyerekeket! Anyósnak meg igaza van, így 1000-jére is!

Kérdező válaszaidból ítélve te egy buta, tapasztalatlan, rossz természetű ember vagy. Nézz magadba és még most változtass amíg nem késő, mert ha így fojtatod egyedül maradsz!

2013. dec. 13. 12:44
 92/123 anonim ***** válasza:
98%
Én kíváncsi lennék hogy eljutott-e a kérdező agyáig amit mondtunk.
2013. dec. 13. 12:45
 93/123 anonim ***** válasza:
98%
Biztos hogy nem.
2013. dec. 13. 12:49
 94/123 anonim ***** válasza:
98%
annyi jutott el belőle a tudatáig, hogy gyorsan regisztrálni kell még egy nickkel legalább, mert nagyon rondán néz kis a sok 100%-os válasz ... érdekes módon az utóbbi órában hirtelen mind csökken...
2013. dec. 13. 12:56
 95/123 anonim ***** válasza:
74%
Valahol az elején válaszoltam. Mindent végigolvasva szerintem a kérdező nem rossz természetű, hanem hihetetlenül elszaladt vele a ló. Valószínűleg nem olyan családból származik, ahol dőzsi volt, most pedig bekerült egy ilyenbe és persze, hogy valamivel (ha mással nem a két gyerekkel) bent is akar maradni. De ez nem így működik. Nem gáz, hogy 20 évesen szültél, az a baj hogy semmiről semmi tapasztalatod, de még fogalmad sincs. Én 20 és 24 évesen szültem, albérletben laktam, dolgoztam, gyes mellett egyetemet végeztem. Szerényen élek de boldogan, amit kapok elfogadom és nem elégedetlenkedem, várok el még többet. Szerintem abban a családban kezdenek már rá jönni mire is ment ki ez az egész. 22 évesen élősködsz rajtuk és még neked áll feljebb, ha valaki nem helyesli a fantasztikus döntéseid. Állj meg akkor a saját lábadon, senki nem tart vissza. Ahhoz ész is és pénz is kéne, igaz.
2013. dec. 13. 12:57
 96/123 anonim ***** válasza:
98%
Marha jo hogy azok az emberek akik eltartanak teged es a gyereked is, akik segitettek neked tamogattake s melletted alltak annak ellenere hogy (nem is tudom miert) nincsenek odaig erted, ha elmondjak a velemenyüket e sszolnak hogy msot mar talan gondolkodni kene elsönek meg ök vannak lebarmolva. "Nyeljek le mindent?" Ne picsogj mar, ha nem tetszik el lehet menni. "bearul a fianak" jo hogy nem tiltod meg azt is hogy beszeljenek. Nekem eleg lett volna egy ilyen nem kell szeretgetni szöveg amit benyögtel es mar csomagolhattal volna. Gondolom anyosod a gyerekeitekre valo tekintettel tür meg meg teged de nem irigylem. Örülj hogy annak ellenere hogy nem örült a masodik gyereknek (miert is örült volna, rajtad kivül eleve ki tervete, meirt kellett volna?) meg is megbekelt vele es probal közeledni te meg duzzogsz meg beszolgatsz. Nem is tudok mit mondani. Utalom amikor anyosok a gyerekek ellenere furjak a hazassagot, de ugy latszik van olyan eset amelyikkel azonosulni tudok. Az h pottyantottal 2 gyereket meg nem garantalt jegy a tutiba eleted vegeeig, remelem hamarosan ki leszel b*szarintva.
2013. dec. 13. 12:57
 97/123 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Kérdező!

Ha ez a kérdés nem kamu, akkor te nagyon sötét vagy!

Anyósodnak az a sara, hogy abortuszra akart küldeni... Nézd meg az ő szempontjából. Jön egy kis H.P. és 20 évesen gyereket szül a fiacskájának a nagy semmire. Zéró szakmai tapasztalattal úgy, hogy egy percet nem dolgozott, és nincs hol lakniuk. Sebaj, majd ők segítenek. Te beteszed a popódat a jóba, mert nekik úgyis van miből adni, és még te teszel szívességet ha elfogadják, azon meg fel vagy háborodva ha a férjed testvérének lakást vesznek, bezzeg neked nem... Szánalmas vagy, és semmi közöd hozzá.

Az unokáját meg miért ne szerethetné??? Anyósodnak sokkal több esze van mint neked.

Anyukámnak is 2 gyereke volt 22 évesen, de ők sosem éltek a szülők nyakán. Örülj neki, hogy ilyen jó dolgod van.

Undorító az a felfogásod, hogy te nem kértél semmit!!!

Tanuld meg a KÉREM SZÉPEN és a KÖSZÖNÖM SZÉPEN szavakat, és nézd meg mi fog történni!

És tedd össze a két kezed, hogy ilyen családba csöppentél, ahol elviselik a rigolyáidat és a hülyeségeidet.

Ha jól értettem, akkor a párodnak is ők adnak munkát, és te is tőlük várod, hogy szerezzenek majd valamit. Persze te nem kérsz semmit. Csak elvárod... Szállj magadba!!!

2013. dec. 13. 12:58
 98/123 anonim ***** válasza:
98%
hoho most nezem en is jol le lettem pontozva :D LOL. Attol meg nem fogunk mast mondani kisasszony!
2013. dec. 13. 13:03
 99/123 anonim ***** válasza:
98%

Kedves kerdezö en 25 evesen alig mertem bevällalni ezt az egyet amivel terhes vagyok.Pedig nekünk van lakäsunk anyos apos nelkül. Te meg szülsz megegyet??? Ehhez mär pofa kell.

Nekik nincs joguk abortuszra küldeni.Neked pedig nincs jogod a nyakukra szülni.Tedd össze kezed läbad hogy ilyen anyosod van.

Igen amig ott vagytok türnöd kell, mert ök is megtürnek teged 2 gyerekkal is.

2013. dec. 13. 13:14
 100/123 anonim ***** válasza:
98%
A kérdező csak belekapaszkodik abba a szalmaszálba, hogy abortuszra akarták küldeni. Ez tök jó indok egy rosszindulatú, szarkeverő személyiségnek amilyen te vagy. Fogd be szépen a szádat és adj hálát érte, hogy befogadtak, eltartanak! Tudod az élet nem úgy működik, hogy kipottyantasz két gyereket aztán csak elvárásaid lesznek mindenki felé. Sokan 3 gyerek mellett dolgoznak és ellátják a háztartást is. A legjobb úton haladsz afelé, hogy a párod kiszeressen belőled, és hiába lesz még öt gyereked tőle, ki fog ba.ni mint macskát szarni, ha ilyen maradsz...
2013. dec. 13. 13:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!