Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvehetik tőlem a kisfiamat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvehetik tőlem a kisfiamat a nagyszülők azért mert dohányzom?

Figyelt kérdés
Majdhogynem megfenyegettek amiért dohányzom, és nem figyelek oda a gyerekre, pedig soha nem az orra alá füstölök, és attól még jó anya vagyok... tény hogy a dohányzás káros, de nem ezen múlik az anyai minősítésem, nem ?
2013. okt. 27. 20:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Ilyesmiért nem vesznek el gyereket az anyjától. Még, ha káros, akkor sem.
2013. okt. 27. 20:45
 2/25 anonim ***** válasza:
67%
Dehogyis vehetik el, én is dohányzom, nem a gyerek mellett, nem veszélyeztetem.És a nagyszülők most komolyan, hogy mondhatnak ilyet, hogy elvetetik tőled? Mégis mit képzelnek?
2013. okt. 27. 20:45
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem vehetik el a gyerekedet a fenti okok miatt. Viszont megkeseríthetik az életedet. Mellesleg mit jelent az, hogy nem figyelsz a gyerekedre? Csak a cigi miatt, vagy egyébként sem...
2013. okt. 27. 20:46
 4/25 anonim ***** válasza:
61%
Ezért nem vehetik el tőled, és emiatt nem vagy rossz anya.
2013. okt. 27. 20:46
 5/25 A kérdező kommentje:
Elváltunk a gyermekem apjától, elég zavaros a helyzet azóta is, mivel két gyerekkel maradtam egyedül a devizás lakásban amit azóta ő nem fizet, csak én... most azt akarták hogy megveszik a részem, így ővék lenne a lakás egésze, viszont semmit nem akartak volna nekem fizetni, mondhatni utcára akartak rakni a két gyerekkel... és amiatt hogy nem mentem ebbe bele, a nagyszülők kioktattak hogy amiatt vagyok rossz anya mert dohányzom, és mert nem boltban hanem turiban vásárolok ruhákat és még sorolhatnám... és megijedtem a fenyegetőzéstől hogy törvényes kereteken belül - ahogyan ők fogalmaztak - megvédik az unokájukat tőlem mert füst szagú a gyerek ruhái... ( hozzáteszem a nagypapa 25 évig dohányzott anno)
2013. okt. 27. 20:50
 6/25 anonim ***** válasza:
59%
úristen.dehogy.és nem is vagy emiatt rossz anya.én is dohányzom.szigorúan kinn és a gyerek közelébe egy szálat sem
2013. okt. 27. 20:52
 7/25 anonim ***** válasza:
69%
Ne foglalkozz velük, millió tehetős nő jár turiba, nem a gyerek mellett dohányzol. Mond meg nekik, hogyha nem tudnak normális viszonyt fenntartani, akkor nem, hogy elvennék, de ritkábban is láthatják a gyereket.Komolyan, ahelyett, hogy segítenének még fenyegetőznek.
2013. okt. 27. 20:54
 8/25 anonim ***** válasza:
68%
De azért nem kéne a lakásban dohányozni, meg úgy hogy érintkezzen a füsttel bármikor is...
2013. okt. 27. 20:54
 9/25 A kérdező kommentje:
Igen figyelek is erre, csak megvisel az emberek rossz szándéka...tényleg nem értem az embereket, hogy miért kell bántani, fájdalmat okozni másnak...
2013. okt. 27. 21:10
 10/25 anonim ***** válasza:

Ilyesmi miatt nem fogják tőled elvenni a gyereket.

Gyakorlatilag a fél országtól elvehetnék.

Azért a gyerek érdekében ne abban a helyiségben cigizz, ahol ő is van.

2013. okt. 28. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!