Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetik tőlem a gyerekeket ha elköltözök?
Figyelt kérdés
Elváltam 6 hónapja beteges féltékenység, lelki terror, fizikai bántalmazás miatt. Mivel a lakást nem sikerült eladni, ketté lett osztva én lakok az egyik részben a gyerekekkel, a másik részben a volt férjem. A volt férjem továbbra is zaklat, már a válás kimondása óta is többször megütött. A rendőrség nem csinál semmit. Válás után 6 hónappal megismerkedtem egy szimpatikus fiatal emberrel.Azóta még rosszabb lett a helyzet. Feljelentett a gyámhivatalnál hogy nem gondoskodok a két kiskorú gyerekről állandóan kékre-zöldre verem őket, kizárom a házból stb. Ami persze nem igaz. Gyerektartást nem fizetett még soha, már a számlák rá eső részét sem fizeti, mostmár a lakás törlesztő részleteit sem. Gyermekjóléti szolgálat és a gyámhivatal arra akar rábeszélni hogy költözzek el onnan. De a kisebb gyerek nem nem akar elköltözni. Ha nekem vannak ítélve a gyerekek hogy költözzek el nélkülük? Ők nem azért lennének hogy az anyákat és a gyerekeket támogassák?2011. okt. 11. 22:30
1/14 A kérdező kommentje:
Már úgy értem hogy vissza tudok még menni oda a gyerekekhez?
2011. okt. 11. 22:38
2/14 anonim válasza:
Neked itélték öket így költözhetsz és vidd a gyerekeket is ha nem rajtad vezeti le az agreszióját akkor a gyereken fogja. Hány éves a kicsi ne hagyd hogy a gyerekek diktáljanak
3/14 anonim válasza:
A felügyeleti jogokat gyakorló szülőnek joga van dönteni a gyermekek "sorsa" felől, így pl. mnegválasztani azok lakóhelyét, iskoláját, stb.
Fogd a gyermekeket, és menj, és egyiket se hagyd ott egy ilyen vadállatnál.
4/14 anonim válasza:
Ha van lehetőséged elköltözni, tedd meg minél hamarabb! Természetesen gyerekekkel együtt. A volt férjed tartozásait pedig hajtsd be!
5/14 anonim válasza:
Költözz és vidd a gyereket is akár akarja akár nem és ideje lenne mindig mászkálni a rendőrségre bántalmazás miatt és a végén úgy is megunják aztán fognak csinálni valamit.
6/14 A kérdező kommentje:
14 éves a legkisebb 17 éves a nagyobb. Az a baj hogy a 14 évest teljesen ellenem fordította ő és a családja.
2011. okt. 11. 22:52
7/14 anonim válasza:
Szerintem ha maradni akar, akkor engedd, de mond meg neki hogy hozzád bármikor mehet. És beszélj vele minden nap, ha ott marad. Szerintem pár nap után, utánad fog menni.
8/14 A kérdező kommentje:
Én is abba bízok hogy utánam jönne, de mi van ha nem. Mi van ha akkor nem leszek ott és még jobban tele beszélik a fejét?
2011. okt. 11. 22:58
9/14 anonim válasza:
Egy 14 éves már dönthet arról, melyik szülőnél akar élni, nem? Ha az apját választja, nem tudsz mit tenni. Viszont a döntés legyen hivatalos. Így minden felelősség az apáé. Egyébként egy 14 éves gyereket már nem lehet annyira megvezetni. Ha teljesen alaptalan dolgokat mesélnek rólad, előbb-utóbb rá fog jönni, hogy nem igaz, és abból még jól is jössz ki.
10/14 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni a kisebbik gyerekkel, mondd el neki őszintén, miért akarsz elköltözni, és miért szeretnéd, ha ő is jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!