Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem ivott. Otthagytam. Egy ismerősöm albérletébe költöztünk, aki külföldön dolgozik jó keresettel. Házasságunk nemjól működött ezért megcsaltam, törődésre vágytam. Mik az esélyeim, vagy a teendőim? Elvehetik tőlem a gyermekem? A fiam 8 éves
Amíg nincs gyerekelhelyezési per addig közös s a felügyelet. Így ha te elvitted holnap ő is elviheti tőled teljesen törvényesen a gyereket.
Egy kicsit zavaros a kérdés. Hogy jön ide, hogy akinél albérletben vagy jól keres? Vagy ő az új barát?
" ,mára szerelem lett belőle "
gratulálok,érezzétek jól magatokat,
a részegestől,meg majd szép lassan elválsz,
Nem világos, hogy elinditottad-e a válópert.
De az, hogy neked van új kapcsolatod (akár a házasság fennállása alatt is), nem számit a gyerekelhelyezésnél semmit.
A gyereket annak adják, aki alkalmasabb a gyerek ellátására, és - általában - aki eddig is többet törödött vele, ez pedig majdnem mindig az anya.
Egy alkoholistának teljesen valószinütlen, hogy egy gyereket odaadnának.
Add be a válókeresetet, kérd az ideiglenes gyerekelhelyezést és várd ki a végét.
Attól félsz, hogy a bíróság az "italos kontra kikapós" között nehezen tud dönteni a gyermekelhelyezés tekintetében?
8 éves gyermeket nem hiszem, hogy egy italos embernek ítélnének. De az apai jogait tiszteletben tartatják: gyermektartás, láthatás.Gondolom a gyermeket is kikérdezik, s nem valószínű, hogy vágyna az apja felügyeletére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!