Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel jó a kapcsolatunk, a házasságunk, szeretjük egymást! Viszont a nagykorú nevelt fiam velünk él, és pokollá teszi az életem. Úgy döntöttem elválok és elmegyek. Elválaszt így bármilyen bíróság?
Nem érdekli, hogy a fia lop, hazudik, és egy nőnek képes ilyet mondani???????Lehet hogy szereted, de ezzel a pasival valami nem okés......a tőled született gyermeke hibái is épp így fogják érdekelni, ha elkallódik, hát elkallódik.Legyen mástól gyereked, ne ilyen apától.TIPLI!!!
Egyébként nem olyan bonyolult egy válás, persze hogy elválasztanak.
Mennyi idős a fiú? Szerintem ha nem áll ki melletted a párod akkor ez már magában elárul valamit. Ha az én fiam ilyet mondana a 2. feleségemnek úgy vágnám szájba hogy biztos hanyatt esne. A tiszteletet meg kell adni minden esetben.
Ha nem változik a helyzet mond meg a párodnak hogy tegye rendbe a fiát mert te így nem bírod tovább. Ha nem fog változni a dolog akkor elválsz tőle és elköltözöl. Ha ezek után sem akar változtatni akkor nem érdemes rá időt szánni. Ha most ezt csinálja a gyerek mit fog esetleg később? Ezt ne várd meg hanem cselekedj. Várom a fejleményeket.
"A férjemmel jó a kapcsolatunk, a házasságunk, szeretjük egymást!"
"Mikor felkerült a szó a közös gyerekünkről azt mondta kirugdossa belőlem.A férjem nem áll ki mellem a fiára hagy mindent."
Azért a két állítás között van egy kis ellentmondás. Nem?
Én úgy értelmeztem, hogy a nevelt fiú akarja kirúgdosni a kérdezőből a babát.
Én lehet elküldeném a fiát az anyjához lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!