Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel jó a kapcsolatunk, a házasságunk, szeretjük egymást! Viszont a nagykorú nevelt fiam velünk él, és pokollá teszi az életem. Úgy döntöttem elválok és elmegyek. Elválaszt így bármilyen bíróság?
Mikor költözünk ???
Nem is fűzök ehhez semmit , azt biztos Te is tudod , hogy nem csak a nevelt fiad teszi pokollá az életedet , hanem a férjed is !
Az első mondat , nem helyén való, mert üti a többit !
Miért is jó 1 olyan kapcsolat , amiben semmibe sem vesz a párod ????
Hiszen , ha lesz@rja az egészet azt nem szerelemnek nevezni!
Gondolom sok feszültséget okoznak ezért JÓL DÖNTESZ, HA ELHAGYOD MINDKETTŐJÜKET !
Ha a férjed szeret, úgy sem hagy elmenni,
ha viszont nem , akkor minek is pazarolnád a drága éveidet !
Költözz !
Kedves Kérdező, ha eddig még nem tetted meg, ebben a minutumban kezdj el pakolni és amilyen gyorsan tudsz, lépj le onnan!!!
Szeret Téged egyáltalán a férjed, hogy így l.eszarja, miket mond a fia Rólad?! Hogy kirugdalja belőled a babát?! Sürgősen lécelj le onnan!!!
27/L
A helyi bíróság panasznapján van ingyenes tanácsadás ott elmondják mit kell beadni a váláshoz nem kell hozzá a férjed bele egyezése, ha 1 tárgyalásra se megy el akkor is elválasztanak.
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Én addig nem alkotok véleményt, ameddig nem hallottam a fiút is.
Belegondoltam mi lenne, ha apukám összeszedne egy nőt és velük kellene élnem és még teherbe is esne. Megőrülnék, az biztos és mindent elkövetnék, hogy takarodjon onnan. Bár én azért ezerszer értelmesebb vagyok annál, minthogy így beszéljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!