Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyeket láttok?
Gyermekeim 9 és 11 évesek. Hamarosan következik a pszichológiai vizsgálat. Minden résztvevőt megvizsgálnak. Engem, volt feleségemet, feleségem új kapcsolatát, és az én élettársamat is, és persze gyermekeimet is.
Magabiztosan állok a vizsgálat elé, hisz mindkét gyermekemen érzem az irántam való kötődésüket, érzem, hogy élettársamat is megszerették gyermekeim. Úgy vélem, hogy ezt ki is fogja mutatni a szakember, hogy nálam/nálunk biztonságban, szeretetben fejlődnek a gyermekek.
Azonban az utóbbi hónapokban fiam is, és lányom is már szavakkal is kifejezik azt, hogy velem szeretnének élni. Többször mondták, hogy szeretnének hozzánk kerülni.
Tudom, hogy talán 12 éves az a kor,amikor a gyemeket már akár a bíróság is meghallgathatja. Lányom 11 éves.
Kérdésem az lenne, hogy ha a pszichológiai vizsgálat is megerősíti ezeket, akkor ilyenkor figyelembe veszik pluszban még a gyermek akaratát is? Tehát növelheti ez az esélyeket?
Hát ha nálunk 10-15 percig fog tartani a vizsgálat, akkor értelemszerűen megfellebbezi az ügyvédem. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy évek óta húzódó válópert, évek óta húzódó apai elidegenítéseket 15 perceben fel lehet térképezni. Nálunk maga a bíró hívta fel a figyelmünket, hogy készüljünk fel, mert ez több órás vizsgálat lesz. Tehát én bizakodó vagyok, de semmi baj ha 10 perces lesz a vizsgálat, ügyvédem megfellebbezi majd.
Gondolom orvosa válogatja, hogy ki mennyire lelkiismeretes. Környezetemben többen mesélték, hogy reggelre rendeltek be mindekit és délutánra fejeződtek be a vizsgálatok.
Gondolom számít az ügy összetettsége is.
Csak kiváncsiságból! Miért nincsenek jó helyen az anyánál a gyerekek? Mert ez is számit az elhelyezésnél. Hiába lennének nálad is jó helyen, ha nincs valami ok, akkor nem fogják az anyától elvenni a gyerekeket.
Ráadásul ezeket az elhelyezési pereket a gyerekek sinylik meg a legjobban.
Nem szeretném teljes egészében leírni. Nyilván oka van annak, hogy nem szeretnének ott élni gyermekeim. Higgyétek el, hogy nem plusz 1 gombóc fagyit ajánlottam fel nekik ha azt mondják velem akarnak élni. Legyen elég annyi, hogy feleségem idegállapota rohamosan romlik, folyamatosan próbál elidegeníteni engem a gyerekektől. De ezt nem ám apróságokkal teszi, hogy pl. apa rossz ember stb. Ezen már túl vagyunk. Most már hatóságok segítségét is kéri, csak sajnos mindenhol elutasítják őt, mert alaptalanok a vádjai. Ököllel üti az autónkat, mikor gyerekek benne ülnek, ráugrik a kocsinkra, hogy nem vihetem el a gyerekeket láthatásra. Gyerekek ezt végig nézik a kocsiból. Tehát itt sajnos lelki megrázkodtatások érik folymatosan gyermekeimet. Ezért is írtam azt, hogy szinte biztosra veszem, hogy a pszichológia vizsgálat kifigja mutatni, hogy a biztonság érzetet nem feleségemnél élik meg gyermekek.
Tehát nálunk a vizsgálat is összetett lesz, nem csak egyszerűen gyermekeimet vizsgálják meg, hanem feleségemet is.
Sajnos tudom, hogy ők sínylik meg leginkább. De akkor ezek szerint lépjek vissza? Úgy vélem, hogy sajnos lehet, hogy most x hónapig nehezebb időszakuk lesz gyermekeimnek, amíg tart a per, de utána talán esélyük lesz egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életre. Sajnos fizikai tüneteket is produkál egyik gyermekem. (bepisilés)
És mint írtam már régen nem abban a korban vannak, hogy elfogadott legyen a bepisilés.
3. vagyok.
Pontosan ezért kérdeztem, hogy milyen oka van annak, hogy a gyerekek nem maradhatnak az anyjuknál. Nő vagyok, de ha igaz amit leirtál biztos hogy nálad vannak jobb helyen a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!