Nem fog el titeket furcsa érzés mikor egy fiatal anyukát láttok kisbabával?
Engem nem.
Én is jól fogok majd mutatni a gyerekemmel. Csak előtte még megteremtem az anyagiakat, hogy "babadivatosan" öltöztethessem, illetve, hogy én is szép, fiatal, csinos nő legyek mellette.
22/L
Én meg annak örülök,hogy végre a fiam "felnőtt lett".Már teljesen önálló,és nem kell ugrálnom körülötte a nap 24 órájában.Félre ne értsd,imádom a fiam,de a "babázás" nem csak abból áll,hogy felöltözünk csinosan,és sétálunk a parkban.Mellette ott van az évekig tartó éjszakázás,a pár éves gyerek hiszti (amikor legszívesebben a föld alá süllyednél amikor a gyereked produkálja magát) Az álmatlan átvirrasztott napok/hetek amikor beteg a gyerek..Amkikor a szaros,pisi pelenkát cseréled évekig,amikor a hányást takarítod évekig..Amikor úgy kell alakítani a mindennapokat,hogy bele kell kalkulálni,hogy van egy kisgyerek akire senki nem vigyázz.Így nincsenek éjszakai beszélgetések,mozizás stb..
Szóval én örülök hogy már nagy fiam van,és újra élvezem az életem mint 20 évesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!