Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú bejön, de én tudom, hogy semmi esélyem nála mert...mert már mondta nekem hogy szép vagyok csak fiatal és ez neki furcsa lenne! Hogyan felejtsem el?
Úgyhogy valamit tennem kéne hogy ne gondoljak folyton rá!!!De mit???NAGYON FONTOS LENNE HOGY SEGÍTSETEK!!!
XD
nahát ez aztán nem korkülönbség
sőt
simán lehetnétek együtt
figyi, ő nem szeret úgy, max barát
ezen erőszakkal nem tudsz változtatni, ezt be kell lássad
ha szenvedsz tőle azzal sem tudsz változtatni
tehát semmivel sem tudsz változtatni rajta :)
kivétel ha olyan fiú, akiről ha lejössz és nem keresed meglepődik és megkeres téged, mert ezáltal ismer fel benned valami vonzót
aztán lehet h egy év múlva teljesen más lesz az állás, gyerekek korában ez még olyan változékony
menstruáltál már?
Nah szal!!!Azért tart szerintem fiatalnak mert ő már...nem szűz!!!
legalábbis szerintem azért IS!!!meg még amúgy egy pasim sem volt!!!És tudom hogy nem tudok változtatni semmivel de én azt szeretném hogy ne tartson gyereknek mert nem vagyok az!!!
És amúgy igen menstruáltam már!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!