Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa idöpont ez egy randihoz?
Figyelt kérdés
Van egy lány (régen oszt.társam volt) sokat nem beszélgettunk de nemrég találkoztam vele és elég érdeklödönek tünt.ma felhivtam és megbeszéltem vele egy találkozot vasárnap estét mondott,
nem furcsa idő ez egy találkozohoz?nyilván ez egy randi féle lenne legalább is én igy láttam a jeleket,de nem furcsa ez az idöpont?
2011. nov. 10. 18:02
1/3 anonim válasza:
Inkább örülj, hogy együtt mentek valamerre :D nem kell furcsállni, lehet, hogy ő éppen ekkor ér rá avlegjobban, vagy valami dolga van elötte
2/3 L.Szilárd válasza:
Szerintem semmi furcsa nincs benne. Magam részéről azt tartom, hogy ha közösen megbeszélt az idő pont, akkor nem számít az, hogy a hét melyik napja és melyik napszak. Mondjuk az éjszakai randi kicsit furcsa lenne, legalább is elsőre. :-P
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nekem csak azért furcsa mert vasárnap de nem bánom :)
2011. nov. 10. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!