Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy pasi, nem lenne furcsa, ha írnék neki egy üzenetet ebben az esetben?
A szüleink ismerik egymást, az anyukájával jóban vagyunk, a minap vittem át nekik a főztömből, az anyuka szerint díjazta a fia. :) Tőle tudom, hogy rendszeresen meséli, látott fenn a neten, milyen jó a zenei stílusom, és nemrég megkérdezte tőle, hogy van-e már végre párom. Legutóbb panaszkodtam, hogy még mindig nincs senki a láthatáron.
Tetszik, és hát, elképzelhető, hogy én is neki, viszont nagyon ritkán találkozunk, és nem is vagyunk kifejetten baráti viszonyban, csak néha futunk össze a szüleinél, ha nagy ritkán én is ott vagyok.
Az Anyukája azt mondta lépnem kéne, írjak neki nyugodtan (az anyukák egészen rámoccantak erre a dologra most, de nem szeretnének beleszólni, és "tenni érte", mert ez nem az ő dolguk, és jól is van ez így). Szóval, arra gondoltam, ha már úgy is ízlett a főztöm, írnék neki egy üzenetet, rákérdezve tényleg jó volt-e, és amennyiben igen, jön egy kávéval. De nem ciki gyakorlatilag randizni hívni? Durván 10 év van köztünk egyébként...
23 L
de igen, ha érdekled akkor majd ő szed fel.
Ne fuss a pasi után, szánalmas dolog, és soha nem fog megbecsülni ha összejöttök, mert könnyen adtad magad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!