Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha lementek egy szórakozóhelyre nem zavar a sok pasi, aki béna szöveggel odamegy hozzátok?
Hát nyilván valamilyen szinten ez imponáló, de ha túl sok jön és esetleg nem fogja fel, ha "lekoptatom" , akkor az már nyilván irritáló.
mondjuk én nem diszkókba, meg klubbokba járok, inkább kisebb kocsmákban, éttermekben, esetleg koncertekre :)
17/L
Igen, azt jelenti. Bár én még ezen szavakat sosem használtam.
Egyszer mondtam egy srácnak, akit négyszer küldtem el és ötödjére is odajött a "jössz dugni?" szöveggel, hogy menjen a retkes f*szomba, de azt hiszem ez jogos volt :D
Nagyon zavar:( de az mégjobban, hogy annyira bénának találom már én is magam,hogy csak az ilyen ronda béna pasik mernek odajönni hozzám :(
22n
nem, jót szórakozok a sok nyomi szövegen...
22/L
Ahhoz képest, hogy itt mindenki elküld mindenkit én mást tapasztalok a szórakozóhelyeken :) (pl Morrisons (az összes), illetve kolik klubjaiban)
Méghozzá azt, hogy mindenki részeg és normálisnak tűnő csajok is lazán elmennek tök átlag pasikkal. Amúgy jó lenne beszélgetni, de ezt hogy teszed meg a tánctér közepén ahol 10 centire nem hallani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!