Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek furcsa lenne, egy ilyen pasi?
A szituáció annyi, hogy mindig az "és" szó helyett csupán "s"-et írok. Az a benyomásom, ez sokakat zavar, bár nem mondják ki, de valahogy érzem ezt. Már egy jó ideje így írok, valahogy rám ragadt, magam sem tudom, hogyan.
Ha személyesen beszélek valakivel, akkor nincs semmi ilyen akkor normális "és" szavakat használok. De az írással van egy ilyen kis probléma.
Lehetőleg értelmes válaszokat írjatok, nem pedig lekicsinylőeket.
A kérdés nem kamu, mielőtt még felmerülne ez valakiben. 20 éves vagyok.
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy kamu lenne a kérdés. Nem hiszem, hogy magával az "s" szócskával lenne bajuk a lányoknak, inkább azzal a személyiséggel, ami ez alapján átjön nekik. Nem tudom, nekem a "s" olyan tudományos, okostojásos. Bocsi, tényleg nem lekicsinylésből mondom:) Nekem is van olyan, ami nem tetszik, például az msn-es mosolygó fejtől ki tudok rohanni a világból. Ha téged ez zavar, próbálj meg visszaszokni az "és"-re, de ha te szeretsz így írni, akkor ne foglalkozz a csajokkal, majd lesz olyan, akit ez nem érdekel:)
17/L
A b*zik írnak s-t!!!
Na jó ez nem biztos, de nagyon furcsa ha valaki s-t ír, nem zavar, csak olyan idegesítő hangulatot ad a mondanivalónak. Nem tudom elmagyarázni.
Furcsának furcsa, de pozitívan.
Tehát szerintem ne szokj le róla. Különleges, egyedi, és valahogy azt sugározza, hogy nem vagy olyan műveletlen tapló, mint a többség.
Nekem tetszik.
Köszi a biztatást :) Az utolsó tetszett nagyon :)
Akkor nem fogok leszokni róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!