Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a jóképű bunkó fiúk faviccein nevetnek a lányok? Ha egy csúnyább pasi mond egy nagyon jó frankó viccet, akkor meg savanyúan ülnek mint a befőtt.
1: Azért mert ők a bunkó pasi értelmi színvonalán állnak
2: tizenéves korban sok embernek semmi önálló egyénisége nincs, ezért megpróbálnak ahhoz alkalmazkodni, akit menőnek képzelnek, akit nem sorolnak ebbe a kategóriába, azt eleve elutasítják
3: lehet, hogy tényleg sz*r viccet mondtál, vagy rosszul tálaltad, vagy csak eleve rád nem kíváncsiak, és ekkor, ha megszólalsz az már baj, nemhogy még nevessenek is rajta
tizenévesen kegyetlen a világ :S
Egyébiránt megértelek, a gimis éveim így teltek... Nemhogy nem nevettek az osztálytársaim, de egyenesen ki is cinkeltek, hogy sz*r a humorom, miközben mondok példát a csajok számára vicces mondatra egy másik sráctól: "ez nem is tűzkő, hát hol van belőle a tűz?". Lúzer kategóriába tartoztam, ráadásul elég igénytelen is voltam a külsőmre, kicsit gyerekes is, szóval tettem érte rendesen, hogy ne tartsanak semmire.
Elkerültem máshová, és sör mellett a társaság közepe vagyok azóta is, aki megismer, egyből humoristának akar zavarni. Ezt csak azért írom le, mert érdekes, hogy a legerősebb oldalam éppen az, amiért szétcincáltak 15 évesen. A 15-18 éves kor akármilyen gyönyörű, valami visszataszítóan idióta egy korszaka az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!