Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsa ha a pasi alacsonyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa ha a pasi alacsonyabb a nőnél kb.10 cm-rel?

Figyelt kérdés

Szoval ha látsz egy ilyen párt az utcán, mosolyogsz rajtuk, gáznak tartod, vagy teljesen normálisnak?

Valamint téged zavarna ha a pasid alacsonyabb/barátnőd magasabb lenne nálad?

2010. máj. 22. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarni szokott ha magasabb csajjal kerülök közelebbi viszonyba. Inkább hanyagolom is az ilyet, pedig lehetőségem lett volna már sok magasabb csajnál. Dehát ez van, lehet más jobban viseli.
2010. máj. 22. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar ha a pasim alacsonyabb nálam, ez általában a pasikat szokta zavarni.(mármint hogy alacsonyabbak a csajnál)
2010. máj. 22. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
sztemn ciki
2010. máj. 22. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ágyban nem látszik, meg kis ember nagy bottal jár szerintem mert -10cm ott +10cm itt, az anyag nem vész el csak átalakul.
2010. máj. 22. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt magasabb barátnőm, 2 is, de az ágyban mindenki egyforma magas... :D
2010. máj. 22. 13:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Nos nekem egy 26éves nagyon szép és csinos lányismerősöm hozzáment egy tőle egy fejjel alacsonyabb sráchoz(lány 180-185cm fiú a válláig ér)aki vörös hajú vörös arcú enyhén kopaszodó pocakos 47éves.

Mikor kérdeztem hogy ő ezt komolyan goldolja-e?A válasz csak annyi volt hogy 6cége van itthon 3 szlotákiába.

Szóval a mai pénzorientált világban már semmi sem furcsa.

Főleg ha nőkről van szó.Sőt nekem már az lenne a furi ha azt látnám hogy mondjuk egy 10-es skálán 9-es lány egy szintén 9-es fiúval járna...na nekem az lenne a furcsa.De ugye a 9es lányok vannak a 3-4-es palikkal(lóvé)a9-es pasik meg max 5-6-os lányokkal.

Nekem ez lenne a furcsa.

25/F

2010. máj. 22. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Na az utolsó kommentelő válasza miatt nem járok randira kocsival, meg nem viszek senkit semerre, sőt, mivel 1 utolsó surmó vagyok ezért én italokra sem szoktam meghívni a csajokat. Arra ott van a többi balf*sz, aki csak ezzel tudja felhívni magára a figyelmet. Utána, ha már összejöttünk, és nem azért mert én agyon fizettem neki bármit is, úgyis próbálok már neki megadni minél több mindent, meg akkor már úgyis elmegyek elé kocsival, stb, de addig minek? Ne azért jöjjön velem össze mert jó kocsival járok, vagy mert eltom vinni vacsorázni vagy épp vásárolni.

"életművész"

2010. máj. 22. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Gáz. Nemnormális.
2010. máj. 22. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem naon szokott ilyen gondom lenni mivel 180 centi vok:D
2010. máj. 22. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
az gáz ha a csaj a magasabb, nekem hála égnek nincs ilyen gondom 202 cm vok
2010. máj. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!