Ha egy fiatal tinédzser lánynak (mondjuk 16 éves) furcsa kérdései vannak a szexről, illik-e offolni?
Milyen kérdésre gondolsz....
Aki nem érti a vicceket, azt csak sajnálni lehet. bunkók pedig mindenhol lesznek. Főleg tinédzserek között.
16 évesnek ha olyan kérdése van akkor csak akkor ha nagyon hülye kérdés:D
Énis szoktam:D De csak azoknál a kérdéseknél ami teljesen egyértelmű:D
18\f
Szerintem ismerős lesz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..
Szerintem, ha szűz ha nem, nem kell offolni.
Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!
Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt!
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
Kérték, hogy linkeljek egy kérdés, hogy érdemben tudjanak válaszolni. Bocs, nem tudtam, hogy ez is újnak számít!
Figyelek majd legközelebb.
Még ha az is akkor sem kell, ez itt nem a napi szar!
Komolyan kérdezte, még ha nekünk marhaságnak tűnik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!