Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fog el titeket furcsa...

Nem fog el titeket furcsa érzés mikor egy fiatal anyukát láttok kisbabával?

Figyelt kérdés
Én sokszor irigykedve nézem őket, hogy milyen szép fiatal csinos nők, és már gyerekük van, akik "babadivatosan" vannak öltöztetve, szóval úgy jól néznek ki együtt.
2011. dec. 26. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem inkább görcsbe rándul a gyomrom.
2011. dec. 26. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Én inkább sajnálom őket, pláne a mai időkben. Az enyém már viszonylag önálló, és ha nem "muszáj" nem kezdeném újra. Elég gond lesz még vele is, csak másfélék
2011. dec. 26. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem kell gyerek sajnalom akinek van
2011. dec. 26. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban jó rájuk nézni, de azért azokból kevés van, akik fiatalok, jól néznek ki és a gyereket is jól tudják öltöztetni. Inkább olyanokat látok, akik 20-25 évesen lestrapáltan néznek ki, a gyerekük ruházata is elég szegényes. Azokra viszont irigykedem, akik olyan 30 körüli csinos nők, gazdag férjjel, trendi babával és gondtalan élettel.
2011. dec. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!