Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ebben láttok logikát?

Ti ebben láttok logikát?

Figyelt kérdés

A szüleimet tegezi az első unokatestvérem barátnője, a párom magázza őket. A párom szüleit a párom első unokatestvérének a barátja tegezi én persze magázom őket.

Láttok logikát ott, hogy az unokaöcsétek/húguk barátja/barátnője miért "közelebbi" mint a saját gyerekük párja (akiről tudják, hogy hamarosan eljegyzés lesz)?

Szerintetek?

2012. ápr. 2. 18:09
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
Mi??
2012. ápr. 2. 18:14
 2/23 A kérdező kommentje:
:D mi, mi?
2012. ápr. 2. 18:15
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szüleidtől kérdezd ezt meg,vagyis hogy miért engedik meg az unokatesód barátjának,a tiednek meg miért nem ajánlották még fel. Így megtudod.
2012. ápr. 2. 18:16
 4/23 anonim ***** válasza:
Nos, te meg a párod "ódivatúak" vagytok, ennyi. A szüleidnek, illetve az ő szüleinek kellene felajánlania a tegeződést. Miért nem teszitek fel a kérdést egyébként nekik?
2012. ápr. 2. 18:16
 5/23 anonim ***** válasza:
50%
Most akkor az a kérdés, hogy az unokatesód párjának a feleségének a szülei tegezhetik- e a párod unokaöccsének a szüleinek a testvérének a barátnőjét?:)
2012. ápr. 2. 18:17
 6/23 anonim ***** válasza:

Ez jó "mi?" :D én se nagyon értem amit írtál, de megpróbálok válaszolni, ha nem sikerül bocsi.

Nálunk a párom az anyukámat magázza, apukámat tegezi, tesóm párja szintúgy. Én a párom szüleit magázom, de a szomszéd lány tőlem kb 3-4 évvel fiatalabb vagy egyidős velem tegezi a párom szüleit. Akkor én miért nem? Én mégis csak közelebbi vagyok. És mindjárt itt az unoka is.

Bocsi nem tudtam válaszolni a kérdésedre, csak egy másik példát felhozni.. :S

2012. ápr. 2. 18:18
 7/23 A kérdező kommentje:

Miért "közelebbi" (azaz miért tegezheti) az unokaöccsük/húguk a párom szüleit és forditva: az én unokaöcsém barátnője az én szüleimet és a párom (a gyerekük párja) őket nem?

Bocsi, tényleg borzalmasan magyartalanra sikeredett:D

2012. ápr. 2. 18:18
 8/23 anonim ***** válasza:

Nem csak attól lesz valaki közelebbi,hogy tegeződik,erre mondják, hogy lehet valaki tisztelettudó tegeződve is,de elküldhet a fenébe magázódva is!

De kérdezd meg egyszer a szüleidtől,mikor nincs ott a párod!

2012. ápr. 2. 18:20
 9/23 A kérdező kommentje:

Bocs, miért vagyunk "ódivatúak"? :-S

Igen, tehát közelebbinek érzem a páromat a szüleimhez, mint az unokaöcsém barátnőjét. Mégis a csajszi tegezi a szüleimet, a párom nem. Ugyanígy a párom szüleivel én. Nem fura? Vagy csak nekem fura?

2012. ápr. 2. 18:20
 10/23 anonim ***** válasza:
Nálunk mikor anyut kérdezem, hogy miért nem tegezi a párom még. Erre annyit mond "még nem ért meg rá" (nem azért mert tiszteletlen félre ne értsetek). De nagyon helyesen írta le az egyik válaszoló. :)
2012. ápr. 2. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!