Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom hogyan mit kellene...

Nem tudom hogyan mit kellene csinálnom? Kissé nonszensz, de párkapcsolati problémám van ami azt illeti nem értem a férfi logikát.

Figyelt kérdés

Szóval a párom akivel együtt élek nagyon is bizonytalan és most Én is elbizonytalanodtam magam illetően. Hol van az önbecsülésem?Páromat komoly dolgok foglalkoztatják, házasság, család stb. intelligencia, értelem, technikai dolgok, azt mondja nekem hogy attól fél hogy nem tudok ezeknek megfelelni, de megpróbálja elfogadni az Én hibáimat, számomra ez paradoxon, ha Én gondolkodnék így akkor saját magam csapnám be, mert félnék valamitől. De vajon csak saját magamból tudok kiindulni, hát nem ezért is tettem fel a kérdést és köszönöm előre is a válaszokat.

Tény, hogy az Iq-ja magasabb frekvencián mozog, de legtöbb nőnek fontos, hogy értelmes pasija legyen. Én meg elég értelmesnek tartom magam ő hozzá, gyakorlatiasabb és érettebb vagyok az életben. Már engem is zavar, a női mivoltomhoz hozzátartozik a gyengédség és nem bántás.

2011. nov. 30. 12:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha jól hámoztam ki, akkor butának tart egy komoly kapcsolathoz.
2011. nov. 30. 12:16
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Számomra cseppet sem alkottok egyszerű és hétköznapi párt. Én speciel nem csak a te hanem a párod logikáját sem értem.
2011. nov. 30. 12:19
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

tehát ő tökéletes és megpróbálja elfogadni a te hibáidat... na neee. ez a pasi kicsit sokat képzel magáról szerintem. tuti kiakadtam volna ha nekem a párom ilyet mond, oké vannak hibáim mint ahogy neki is. de ilyet sosem mondana hogy fél hogy nem tudok megfelelni...

tehát kétrségei vannak veled kapcsolatban.

2011. nov. 30. 12:20
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon zavaros a történet. Addig még értem, hogy párod úgy gondolja, hogy nem tudsz megfelelni az általa elképzelteknek.. De mi van utána? Nem értem a kérdést.
2011. nov. 30. 12:21
 5/23 anonim ***** válasza:
86%

Újrafogalmaznád a kérdést olyan "frekvencián", amit mi is megértünk?

Egy kicsit a VV-s Cristofel-re emlékeztet a szóhasználatod :)

2011. nov. 30. 12:25
 6/23 A kérdező kommentje:

Bizonytalanság.

múlt időben nem tudtam megfelelni az elképzeléseinek, zavarják a hibáim, de ezen most probál változtatni és megprobál elfogadni.Na igen mosta jelenben meg eltud fogadni mert egy nap alatt megemésztette. A kérdés hogy tud akkor engem elfogadni ha még ő maga se tudja, fura de ezt a valóságot élem meg, több napja.sajnos.

2011. nov. 30. 12:27
 7/23 anonim ***** válasza:

Ha te nem érzed jól magad a jelenlegi kapcsolatodba, valami hiányzik belőle... mi értelme van sanyargatni magad?

Lehet hogy érdemes lenne kilépni belőle és olyan partnert keresni aki feltételek nélkül képes elfogadni téged.

2011. nov. 30. 12:37
 8/23 A kérdező kommentje:
Igazság szerint még nem tartok ott hogy sanyargatnám magam, de tarthatok még, de nem akarok. Szavakkal súlyosan megtudják bántani az embert, és lehet hogy a kimondott szavak, őszinték.
2011. nov. 30. 12:43
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
A saját párod akkor se mondjon ilyeneket, ha ő zseni, te meg fogyatékos vagy. Elvileg akit szeretünk, az számunkra tökéletes, boldogok vagyunk, hogy van, és nem megpróbáljuk elviselni.
2011. nov. 30. 12:43
 10/23 anonim ***** válasza:

Azt nem tudja a párod, hogy a jövőben el tud-e majd Téged fogadni ?

Tény, hogy elég zavaros a gondolkodásod, már bocsi, ezt csak az írásodból szűrtem ki.

Nekem inkább Te tűnsz bizonytalannak önmagaddal kapcsolatosan.

Egy biztos, ha komoly eltérések vannak a műveltségben, érdeklődési körben, ott csak egy bizonyos szintig segít a tolerancia. Egy idő után hiányozni fog a szellemi egység, a közös gondolkodás, ezt sajnos hosszabb távon nem pótolja semmilyen kimagasló szexuális teljesítmény. Mert egy dolog, ha jól lakik a test, egy másik pedig, amikor az elme szomjazik.

2011. nov. 30. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!