Nem tudom hogyan mit kellene csinálnom? Kissé nonszensz, de párkapcsolati problémám van ami azt illeti nem értem a férfi logikát.
Szóval a párom akivel együtt élek nagyon is bizonytalan és most Én is elbizonytalanodtam magam illetően. Hol van az önbecsülésem?Páromat komoly dolgok foglalkoztatják, házasság, család stb. intelligencia, értelem, technikai dolgok, azt mondja nekem hogy attól fél hogy nem tudok ezeknek megfelelni, de megpróbálja elfogadni az Én hibáimat, számomra ez paradoxon, ha Én gondolkodnék így akkor saját magam csapnám be, mert félnék valamitől. De vajon csak saját magamból tudok kiindulni, hát nem ezért is tettem fel a kérdést és köszönöm előre is a válaszokat.
Tény, hogy az Iq-ja magasabb frekvencián mozog, de legtöbb nőnek fontos, hogy értelmes pasija legyen. Én meg elég értelmesnek tartom magam ő hozzá, gyakorlatiasabb és érettebb vagyok az életben. Már engem is zavar, a női mivoltomhoz hozzátartozik a gyengédség és nem bántás.
Már abból, ahogyan írsz (helyesírás) és fogalmazol, lejön, mennyire primitív vagy, már bocsi. A férfi ezt próbálta finoman a tudtodra adni. Max. egy OKJ-s tanfolyamod van a 8 általánoson kívül, igaz? Menj, keress egy hozzád illő pasit, akinek a gondolatvilága a foci-sör-autók-szex négyszögön belül marad, akkor nem lesznek ilyen problémáid.
29/N
Nagyon le lett pontozva az utolsó válaszoló. Jó, eléggé nyersen fogalmazott, de sajnos a lényeg benne van. Pontosan ez lehet a kapcsolat buktatója és ez csak rosszabb lesz hosszabb távon.
A jó testet egy idő után meg lehet unni, de a szellemi "bárbajok" és az egymást inspiráló gondolatok sokszor csodákra képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!