10-12 év a férfi/férj részére. Csak szerintem olyan mintha a fiatalságukat élnék?
Milyen fiatalságról beszélsz? Szerinted egy 34 éves öreg?
Ha egy 50 éves lenne egy 25 évessel, még el is tudnám képzelni, de így szerintem kizárt. A 34 éves is fiatal még.
Az a kérdés,hogy szerinted milyen?
Nem tudom... gondolom olyan szerinted amilyennek leírtad. :)
Amúgy volt férjem és köztem is 12 év volt. Nem zavaró ez a férfi 40-41 éves koráig. Addig a pár részéről észrevehetetlen a korkülönbség. Utána viszont pokol. Nem csak nálam volt a 40 év vízválasztó.
Szerintem egyàltalán nem öreg a férfi.
Az én párom is 34 éves, mégsem gondolnám, hogy a fiatalságom miatt van velem.
23/N
19:49, 20:07-nek
Nem törvényszerű hogy így lesz, de tényleg többeknél gond volt 40 fölött.
Talán nem a nő az aki máshogy kezd érezni, hanem a pasik többségénél lélektani határ a negyven.
Az én exem 40 fölött bolondult meg, mert én még csak 28 voltam. Szerintem a "barátai" beszélték tele a fejét, a szokásos jóbol mondom, rosszakaró vagyok félék.
Azért ha észreveszel rajta valami változást hozd elő a témát.
Hogy mire gondolok?
40 fölött önértékelési gondokkal küzd az a férfi, akinek nagyon fiatal a felesége, barátnője.
Gondolom az alábbiak miatt
- Bebeszéli magának, hogy öreg, így már nem is kell neked
- Látja, hogy a legszebb korba ért a nő, és látja, hogy más férfiak megnézik, irigy lesz és féltékeny
Ezért elkövet mindent, hogy a nő önértékelését is tönkretegye, kivetíti rá saját szorongásait.
Ezzel egy fiatal csajszi nem tud azonosulni, hisz ezek a gondok még nem az ő gondjai.
Összetett ez, nem törvényszerű, de általában ilyenkor a férfi szívében a szeretet helyére beköltözik az irigység, a féltékenység, és a félelem, hogy már nem elég fiatal, nem elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!