Ez a férfi egy apa? Egy férj? Sajnos nagyon a szívemre vettem.
Figyelt kérdés
Eladó vagyok,tegnap bejött egy férfi és a felesége,én pont beszélgettem a kasszással.A nő elment egy fürdősóért, mikor a férfi kért egy felest.Gyorsan lehúzta a saját szememmel láttam.Na aztán a felesége is végzett a bevásárlással kimentek az ajtóm, beültek az autóba természetesen a férfi vezetett.Na de ami hátborzongató az egészbe hogy a kisfiúk ott ült hátul az autóba.
Hogy ülhetett ittasan volán mögé?Ennyire nem félti a családját?Vagy mi oka volt rá??Másokat is veszélyeztet nem csak magát.
2010. nov. 21. 11:05
1/9 anonim válasza:
Hát, elég hátborzongató!...
Nyugtasd magad, hátha csak 1-2 háznyira laktak és nem messzebb...
2/9 anonim válasza:
Oh, ez a mi boltunkban mindennapos.Először csodálkoztam, aztán megdöbbentem, majd pedig úgy gondoltam beköpöm az asszonynak.Aztán egyik nap a nő jött a gyerekekkel kocsival, és ugyanezt megcsinálta.Akkor döntöttem el, hogy én bizony nem avatkozom bele az ilyen dolgokba.Elítélem mind a kettőt, felelőtlen emberek, de ez az ő saruk, majd az élet elszámoltatja őket.
3/9 anonim válasza:
Van ilyen, de még mennyi! Barátnőm férje zsaru, mégis elmegy a 8 éves gyerekkel a kocsmába csocsózni (én már ezt helytelenítem), de simán legurít 1-2 sört, utána meg meg haza autókáznak.
5/9 anonim válasza:
Ha tudnád mennyi, de mennyi ilyen történik naponta :(
6/9 anonim válasza:
A világ kultúráltabb részein van lehetőség legálisan az ittasság bizonyos fokáig vezetni. Csak itt nálunk a hatalommániások országában tilos, mert élvezik, hogy mindenkit félelemben tarthatnak.
7/9 anonim válasza:
Vezessen ittasan, de ne úgy, hogy hátul ott ül a gyereke, vagy mellette a felesége.
8/9 anonim válasza:
16:41, hogyne, aztán öljön meg más, ártatlanokat akik véletlenül épp rosszkor vannak rossz helyen.
9/9 anonim válasza:
De a "vilag kulturaltabb reszein" is most tanakodnak, viataznak, hogy torljek a 0.08 vagy 0.05-ot, hogy ott is 0.00 alkohollal lehessen csak vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!