Milyen az a férfi/férj, aki valóban babát szeretne párjától?
Hogyan viselkedik, mit tesz, mond...?
Férjem mondja, hogy szeretne babát, de igazából nem érdeklődik, hogy éppen mit kellene tennünk (merthogy valószínű orvosi segítségre stb. lesz szükség koromnál fogva), nem látom rajta.
36 évesek vagyunk, mindketten elváltak, mindkettőnknek született már gyermekünk előző házasságainkból.
Az érdekessége az a dolognak, hogy most nem összejön a baba alapon, hanem tervezni szeretnénk.
Időnként elbizonytalanodok, hogy talán fél, vagy nem gondolja komolyan.
Ezerszer rákérdeztem, és tudattam, nem erőszak. De valahogy furcsa, hogy hallgat.
Nem akarom erőltetni!
Ha pedig már ketten hallgatunk, akkor az már rossz!
Egyébként férjem szólta el magát először egy úm. szerelmes pillanatában, hogy szeretne.
A tevékeny részén hogyne, ő is rajta van!
Azt is tudom, hogy a férfi nem úgy éli meg és nem úgy gondolkodik, nem úgy készül fel, mint a nő, de...
azért valamit várok, hogy bíztasson és lelkileg is segítsen
Nálunk végülis úgy adta magát a dolog.
Néha úy beszélgettük, hogy milyen jó lenne, ha itt feküdne köztünk filmnézés közben egy apróság és mindketten szerettük és szeretjük is a gyerekeket. Nem beszéltük meg külön, hogy na, akkor jövőhéttől rágyúrunk és nem is beszéltünk róla olyan sokat. Nem hiszem, hogy attól, hogy a párod nem mondja lépten-nyomon attól nem is akarja.
Nem LÉPTEN-NYOMON!, korban vagyunk mindketten. Jelenleg gyógyszert kell szednem és az orvos aszerint foglalkozik velem, hogy mit szeretnénk a közeljövőben.
Problémák vannak a hormonjaimmal, de talán ez nem is ide tartozik.
Kérdésedre itt a válasz:
Egy barátnőmnél, apa is akarta metartották, lett 3 Gyönge természetű lévén fegyelmezni nem tud, a gyerekek csak ugrálnak rajta, tehát idegesíti őket. KÉpzelet és valóság nem állt össze nála. Az apa kijelentette még a kicsik fél éves korukig, utálja a családját.
Tesóm: akarta és ő is foglalkozik velük többet.
Párom: akarta, de neheze rám hárul, mert ő nem tud fegyelmezni, csak ellátni, meg játszani a gyerekkel. Ez viszont nekem édes kevés, mert ha ő nem fegyelmez, az én nevelésemet ki lehet dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!