Ahol a férfi keresi a pénzt és a nő háztartásbeli, ott mit dolgozik és mennyit keres a férj?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 12:33
2/35 anonim válasza:
Műszaki vezető és biztosításokkal is foglalkozik, 5-600 e. Bár nálunk nem mérvadó, mert nyáron végeztem a főiskolával, a nyarat tulajdonképpen pihenésre szántam, néhány hete kezdtem el munkát keresni, két napja írtam alá a munkaszerződésemet, netto 210-et kapok majd.
De ha úgy vesszük, néhány hónapig háztartásbeli voltam.
4/35 anonim válasza:
Pénzügyi vezető, 6,5 millió + autó, telefon, internet és fizetnék a ház bérlését is, ha kéne, de már volt házunk. Én onkológus vagyok, 6 milliót keresek havonta, de most itthon vagyok a gyerekünkkel.
5/35 anonim válasza:
12:44 vagyok, és ugye mondanom se kell, hogy külföldön élünk. Valószínűleg Mo-n sem éheznénk, de az én fizetésem a fasorba se lenne a mostanihoz képest, és valószínűleg a párom is csak a töredékét keresné a mostani fizetésének..
6/35 anonim válasza:
programozoként hol keresel ennyit? Melyik város?
8/35 anonim válasza:
Párom épp tegnap mondta, hogy erre kérdezzek rá itt, de te megtetted helyettem, köszi! :)
9/35 anonim válasza:
nálunk párom egy pénzügyi cég vezére, kb.700.000 ftot keres, én nem vagyok háztartásbeli, mert szeretem a munkámat, és hosszútávon nem tudnék otthon ülni, így mindketten dolgozunk...
10/35 anonim válasza:
"két napja írtam alá a munkaszerződésemet, netto 210-et kapok majd. "
Milyen szakon végeztél és hol helyezkedtél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!