Láttok ebben logikát? A párom ha hazaér rögtön ide vágódik a gép elé.
Ha rászólók,hogy miért nem a kicsihez szól először aki alig látja és várja, azt mondja nem értem a logikát.
Előbb gyorsan átnézi van-e valami ami letölthető, és ha elkészül az indítással, van ideje a gyerekre.kb.:5 perc!!!!!!!
Nála ez a logika.
Nálam pedig az idegbaj,komolyan fontolgatom hogyan tovább.
Mi a véleményetek?csak én nem látom a logikát.
Ez nem logika, hanem durva függőség. El kellene beszélgetned vele, hogy döntse már el, mi az, ami a fontosabb neki, a család, vagy a gép. Ha el tudod rángatni a gép elől, próbálj meg beszélni vele, (csak lehet) hogy gondolja végig, mit is akar.
31/F
Engem a gépezésban már megakadályoztak ugy,hogy a monitor csatlakozójáz elvitték intthonról.
Nagyon ideges voltam,ugyhogy ne iet csinálj hanem mondd meg neki zsépne
Nem leszek népszerű
Tény bosszantó tud lenni, ha az ember párja egész nap a gép előtt ül, ha hazamegy a munkából és ez az első. De én rosszul vagyok ettől, hogy miért nem a gyerekhez szól először, aki alig várja, alig látja stb. Szerintem ez csak érzelmi zsarolás, inkább anyuka igényli, hogy velük foglalkozzon a férfi. Ami nem is baj, érthető, de miért kell ehhez a gyereket felhasználni. Amíg a gyerek nagyon kicsi tök mindegy neki, hogy most apu rögtön vele játszik vagy 5 percet várnia kell. Vagy oda lehet ültetni a gyereket az ölébe stb. Egy kicsit nagyobb gyerek meg már tudja érvényesíteni a saját akaratát. Megkellene érteni a nőknek, hogy nem biztos, hogy egy férfinak is akkora öröm, hogy babázhat, hogy az tud tapsolni, vagy mászni stb. És ez nem azt jelenti, hogy nem szereti a gyerekét. A legtöbb férfi nem tud mit kezdeni egy kisgyerekkel.
Akkor minek neki a gyerek? Mert élvezet megcsinálni??!!!!
Neked előttem válaszoló, biztos nincs családod, és ffi vagy. Mert én el tudom képzelni, mit érezhet a nő. Sőt mintha a történet a sógoromról szólna....:):):( :S
Köss kompromisszumot, ha annyira akarta a kisbabát, akkor törödjön is vele, s ne úgy, h a gép mellől odaböffent egy "mi van"-t, hanem igenis üljön le vele játszani, beszélgetni, meséljen neki, stb... Egyezz meg vele, hogy napi 1 óra gép előtt pl. 7-8ig, ha nem megy, akkor változzon, vagy cuccolsz!!!!
Én nem mint férfi és nem mint gyerekes, hanem mint stresszben felnőtt gyerek írok (lassan 25 évesen), hogy hasonló dolog alakult ki nálam. Tudod, mit vettem észre? Hogy ha cseszegetnek, bezárkózok és beülök a gép elé. Ha viszont nyugis a légkör, akkor csak 1-2 dolgot intézek el a gépen, ami tényleg fontos, vagy a szabadidőm eltöltéséhez hozzátartozik (pl. állásokra jelentkezés, vagy ha eladtam valamit, vagy épp bankszámla ügyek, vagy igen, én is töltögetek le, és játszom is), viszont ha tényleg nem cseszegetnek, akkor én is nyitok, és kiveszem a részem a házimunkából (persze nem úgy, mint tegnap és ma, amikor 10 és 11 órát dolgoztam a munkahelyemen és holtfáradtan estem haza, de ez gondolom érthető).
Szóval kérdező, én azt mondom, hogy a családi hangulat nagyban hozzájárul az ember viselkedéséhez, legyen az férfi, nő, felnőtt, gyerek, idős, fiatal. Próbáld megtalálni azt a hangot és azt a módszert, ami ahhoz kell, hogy ő ne a géphez "meneküljön". És az eltiltás meg a cseszegetés csak még inkább a gép elé üldözi. Ez nem kitaláció, hanem saját bőrömön tapasztaltam, ezt és a megoldását is.
Ebben nincsen logika, csak függőségről van szó.
Én is voltam hasonló helyzetben. A feleségem hazajött, és mindig csak annyi időre láttam őt, amíg lerúgta a cipőjét, és a folyosón keresztül bevágódott a gép elé, és éjjel 11-ig le sem állt! Próbálkoztam tiltással, géprontással, stb., de csak vitát szült. Aztán én is találtam magamnak elfoglaltságot. Mindig, amikor leült a gép elé, én elmentem itthonról. Csak sétálni, vagy bicajozni mentem mindig. Egy idő után megmozdult benne a féltékenység, és szép lassan változtak a dolgok. Ha szerencséd van, ilyen trükkökkel Te is elérhetsz hasonló eredményt...
Sajnállak, mert tudom, milyen rossz helyzet.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!