Ti ebben láttok logikát?
A szüleimet tegezi az első unokatestvérem barátnője, a párom magázza őket. A párom szüleit a párom első unokatestvérének a barátja tegezi én persze magázom őket.
Láttok logikát ott, hogy az unokaöcsétek/húguk barátja/barátnője miért "közelebbi" mint a saját gyerekük párja (akiről tudják, hogy hamarosan eljegyzés lesz)?
Szerintetek?
Az ódivatút úgy értettem, hogy a mai mindenki mindenkit tegez trendnek ellentmondva ragaszkodik a régi udvariassági formához.
A tegeződést az idősebb kell hogy felajánlja. Lehet hogy marhára zavarja a szülőket, hogy XY csak úgy letegezi: de nem tartja érdemesnek megemlíteni, hiszen ha a másik azt az elemi udvariasságot sem ismeri, úgysem értené, hogy mi a gond.
Hát, oké...
Köszönöm a válaszokat, akkor nem keresem a logikát, ott, ahol nincs :)
Én régóta együtt vagyok a párommal 5 éve, az unokatesója párja meg olyan 3 éve van meg.
Nem mondhatnám, hogy nem szeretnek, mindenhova magukkal visznek, kedvesek velem, folyton felpakolnak, csomagolnak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!