Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvehetik tőlem a kisfiamat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvehetik tőlem a kisfiamat a nagyszülők azért mert dohányzom?

Figyelt kérdés
Majdhogynem megfenyegettek amiért dohányzom, és nem figyelek oda a gyerekre, pedig soha nem az orra alá füstölök, és attól még jó anya vagyok... tény hogy a dohányzás káros, de nem ezen múlik az anyai minősítésem, nem ?
2013. okt. 27. 20:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Most olvasom, azért vagy rossz anya, mert turiban vásárolsz?

A kedves nagyszülők meghibbantak.

2013. okt. 28. 01:19
 12/25 anonim ***** válasza:
9%
Hmm.. Szerintem ne legyél büszke magadra. Turkálóban vásárolsz, de cigarettára telik. Büszke lehetsz magadra. Valahogy nem tudom sajnálni az ilyen embereket, az ismerőseim között is van ilyen, hogy mindig sír, hogy nincs pénze, de a napi két doboz cigaretta mindig megvan. Ha nem dohányoznál 3 hónap alatt a gyerek egész ruhatárát lecserélhetnéd nem turis ruhákra. Na mindegy nem az én dolgom. Egyébként az én anyukám is dohányzott, és attól, hogy nem nem füstölsz a gyerekedre még BÜDÖS vagy, mint a sz.r. Én speciel sosem tudtam megszokni anyukámon.
2013. okt. 28. 08:06
 13/25 anonim ***** válasza:
48%

Nem, ne aggódj.

A fenyegetéseik csak üres szavak, voszont lelki terrornak számítanak, nem is kicsit ezért ezt tanácsolom: ilyen "szerető" nagyszülőkkel nagyon erősen tarsd meg a hat lépés távolságot, de az a legjobb, ha huszonhat lépés lesz belőle, vagy végleges szakítás.

2013. okt. 28. 08:40
 14/25 zabmester ***** válasza:
48%
Ilyen miatt nem vesznek el gyereket, ez tény. Innentől kezdve pedig ez csak fenyegetőzés. A nagyszülőknek fogalmuk sincs róla, hogy milyen okkal történhet ilyen, csak kerestek valamit, amivel beléd köthetnek és meg tudnak ijeszteni. Ne hagyd, legyél magabiztos, mondd meg nekik, hogy tudod, hogy ezt nem tehetik meg, és feleslegesen strapálják magukat a riogatással.
2013. okt. 28. 08:55
 15/25 A kérdező kommentje:
Kedves "Jelekh, vagy mi" válaszoló.. Úgy hiszem hogy mindig található ilyen ember mint Te...Pont a TE és hozzád hasonló emberek hozzáállása miatt válik olyanná a világ amilyen, érzéketlen, tárgyilagos, bántó és még sorolhatnám..... Semmit, ismétlem semmit nem tudsz az életemről, sem azt hogy mennyit dohányzom, sem azt hogy hogyan élem a napjaimat, hogyan osztom be a pénzem, milyen életem van, TE mégis degradálóan, lekezelően viselkedsz egy idegen emberrel, valószínüleg csak azért mert a gép mögött ülve nagy a szád! A gyermekem miatt aggódtam, és nem a dohányzásról nyitottam vitát, arról mindenkinek meglehet a saját véleménye, akár neked is.. De ha értelmes, normális választ nem tudsz adni a saját elferdült világodban a feltett kérdésre, sztem inkább ne is próbálkozz vele... KEDVES TÖBBI válaszoló, nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tanácsokat, igyekszem méginkább odafigyelni a körülöttem lévő helyzetre és a gyermekeim mindennapjaira... !
2013. okt. 29. 09:52
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyit szűrtél le abból, amit írtam, akkor már szívből remélem, hogy elveszik Tőled a gyereket és nem kell egy ilyen elmeroggyant mellet felnőnie... Csupán szerettem volna a gyermek szempontjából megvilágítani a dolgokat, de mivel ez téged a legkevésbé sem érdekel így meg sem érdemled őt.
2013. okt. 29. 13:57
 17/25 anonim ***** válasza:

Még szép hogy nem vehetik el a gyereket. A bíróság jól kiröhögi a szupernagyit ha odamegy ezzel a baromsággal :)

Válás után sok nagyszülő megzakkan. Az exem anyja a mai napig minden sz@rnak elmond a gyerekeim előtt, füstöl belőle a gyűlölet, azt lesi hol tehet keresztbe, hol és miért jelenthet fel. Úgy hogy 10 éve elváltunk és a gyereke már rég túlvan rajta, közös megegyezés volt.

2013. okt. 29. 16:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

16.

Ha te szívből reméled, hogy elveszik tőle, akkor pont igazat írt rólad a kérdező.

2013. okt. 30. 04:52
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire szűklátókörű és manipulatív valaki kedves 18-as akkor igen meg is érdemli. Bocsánat, ha az ilyen emberekkel nem tudok empatikus lenni. Megkeseredett és írígy emberek vagytok, mert nektek semmi nem jön össze ezért máson élitek ki a frusztrációtokat. Egyáltalán nem sajnállak titeket.
2013. okt. 30. 05:38
 20/25 zabmester ***** válasza:
48%
Nem vettem észre, hogy bárki is igényt tartott volna a sajnálatodra. Te jöttél ide kötekedni, a kérdező csak információt kért.
2013. okt. 30. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!