Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetik tőlem a kisfiamat a nagyszülők azért mert dohányzom?
Jelekh
Sajnos melléfogtál, mert az én életem rendben van, a te életeddel lehet bibi, ha ilyen megkeseredett választ tudsz csak adni.
Mint említettem volt én csak egy nézőpontot próbáltam árnyalni. Ha egyeseknek fáj az igazság ez alapvetően nem az én bűnöm, persze lehet engem okolni.
A turiból öltözést egyáltalán nem ítélem el, csak az ok nem mindegy. Ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki nem úgy látja a dolgokat mint én, lehet hogy bántó vagyok, de van abban igazság, amit mondok, csak egyesek túl szűk látókörűek ezt felfogni.
A függőséget pedig elfogadom, ennek ellenére nem értek vele egyet, mert hihetetlen nagy önzőségre utal tekintve, hogy az illető, aki függ egyes-egyedül magára gondol, senki másra. Persze ezért is meg lehet engem kövezni. A társalgásból ezennel kiszállok. Kedves Anyuka, viccen kívül zökkenőmentes életet kívánok neked a kisfiaddal és csak remélem, hogy nem fogod a dohányzást olyan szinten meggyűlöltetni vele, ahogy ezt velem tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!