Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvehetik tőlem a kisfiamat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvehetik tőlem a kisfiamat a nagyszülők azért mert dohányzom?

Figyelt kérdés
Majdhogynem megfenyegettek amiért dohányzom, és nem figyelek oda a gyerekre, pedig soha nem az orra alá füstölök, és attól még jó anya vagyok... tény hogy a dohányzás káros, de nem ezen múlik az anyai minősítésem, nem ?
2013. okt. 27. 20:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem vettem észre, hogy bárki is igényt tartott volna erre a kommentedre...
2013. okt. 30. 16:14
 22/25 anonim ***** válasza:

Jelekh

Sajnos melléfogtál, mert az én életem rendben van, a te életeddel lehet bibi, ha ilyen megkeseredett választ tudsz csak adni.

2013. okt. 30. 16:17
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Melyik része volt a megkeseredett? Szerintem egyáltalán nem volt az. Ha valaki nem képes más véleményét elfogadni csak a saját álláspontját az nem az én szegénységi bizonyítványom. Szerintem a "bibi" igenis ott van.
2013. okt. 30. 17:52
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Értelmeztük a kérdést, te felhoztad, hogy turiból öltözteti a gyereket, persze bagóra telik.Tehát egy rossz anya, mert a cigi árát a gyerekre kell költenie és ezért megérdemelné, hogy elvegyék a gyerekét. Sok nemdohányzó ismerősöm vásárol turiból, mert jó minőségű, vagány cuccokat találnak.Dohányzás tényleg rossz szokás, de sajnos függőség, viszont biztos vagyok benne, ha a gyerek hiányt érezne, anyuka letenné. A nagyszülők hozzáállása a szörnyű, hogy egy eleve érzékeny anyát fenyegetnek, ahelyett, hogy segítenék őt. Te meg ezt értelmezd.
2013. okt. 30. 18:04
 25/25 anonim ***** válasza:

Mint említettem volt én csak egy nézőpontot próbáltam árnyalni. Ha egyeseknek fáj az igazság ez alapvetően nem az én bűnöm, persze lehet engem okolni.

A turiból öltözést egyáltalán nem ítélem el, csak az ok nem mindegy. Ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki nem úgy látja a dolgokat mint én, lehet hogy bántó vagyok, de van abban igazság, amit mondok, csak egyesek túl szűk látókörűek ezt felfogni.

A függőséget pedig elfogadom, ennek ellenére nem értek vele egyet, mert hihetetlen nagy önzőségre utal tekintve, hogy az illető, aki függ egyes-egyedül magára gondol, senki másra. Persze ezért is meg lehet engem kövezni. A társalgásból ezennel kiszállok. Kedves Anyuka, viccen kívül zökkenőmentes életet kívánok neked a kisfiaddal és csak remélem, hogy nem fogod a dohányzást olyan szinten meggyűlöltetni vele, ahogy ezt velem tették.

2013. okt. 30. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!