Mit szóltatok volna ha a nagyszülők így reagálnak az unokára? Ti nem akadtatok volna ki?
Figyelt kérdés
Elöre közlöm hogy igen sajnos náluk kell élnünk, de ez majd idővel változni fog. A nagyobbik lányunk másfél éves, mikor terhes lettem vele jól fogadták, mondták hogy költözzünk oda, párom tanuljon tovább majd ők segítenek. Nagyon jó anyagi helyzetben vannakígy elfogadtuk. Mikor terhes lettem újra anyosom kiakadt, mintha köze lenne hozzá, hogy mások mikor vállalnak gyereket. Majdnem a kapcsolatunkba került a párommal, mert ő sem volt lelkes a kicsiért, az anyja meg adta aláa lovat. Én nem felejtettem el azóta sem hogy miket.mondott rám és hogy abortuszra akart küldeni! Addig sem szerettük egymást, ezután én nagyon nem. A nagyobbik kislányt nem tudom eltiltani töle, mert szereti a nagyanyját, de amikor a kicsi megszületett 3 hete megmondtam neki, hogy nem kell szeretgetni, emlékeztettem rá hogy reagált anno. Erre beárult a páromnak és a férjének is. Ő vele eddig nem volt gondom, bár tudom hogy nem szeret de nem szóltunk egymáshoz és kész. Most viszont majdnem kihajított a házból. Anyósom pedig azóta megint furhat a páromnál, mert ö azzal fenyeget, hogy ha a kicsi nő akkor mehetek országvilág, elege van belőlem, azzal hogy kavarom a sz.rt a szüleivel. Tudják jól hogy nem tudok hova menni két gyetekkel itt kellene hagynom őket, igy azt hiszik mindent nyelnem kell. Tényleg így van? Nyeljek le mindent tőlük? Akkor is jópofizzak ha meg akarták öletni a babámat? Felejtsek el mindendent amit rám is mondott (bemásztam a jóba a gyerek által)2013. dec. 13. 10:00
21/123 anonim válasza:
Nem megölni akarták a babátokat hanem ráébreszteni arra, ha valaki a kisujját nyújtja ne kelljen már az egész karja. Oké, az első baba meg lett, örültek, ott laktok ők eltartanak. De ezt miért kell kihasználni? Mentél volna el te is valahova dolgozni, a párod is, aztán ha külön mentem még ha szerényebben is de vállaltok 2. gyereket. De nem így, más nyakára és akkor még te vagy felháborodva. Tulajdonképpen a leírásodból egész nap semmit nem csinálsz azon kívül, hogy a gyerek után ezt azt összepakolsz ha széthordja. Gondolkodni kellett volna mielőtt cselekedtek, na meg védekezni normálisan. Késő bánat, de nekik van igazuk. Nem azon vagytok, hogy külön életet éljetek.
22/123 anonim válasza:
Kérdező te akkora egy sámlitó dög vagy,hogy azt nem lehet szavakkal elmondani. Inkább becsüld meg a helyed mert ha kivágnak még egy ilyen hülye anyóst,apóst nem találsz.
23/123 anonim válasza:
Mi mindent veszel a 20e-s gyesből?
Ja hogy rezsin, meg kaját KIVÜL MINDENT! Mi mindent? Mi kell még? Egy két csini ruci?
24/123 anonim válasza:
Az az érzésem, hogy a kérdező csak provokálni akarja az embereket. Tuti!
25/123 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, szóval annyira nem fiatal. Van szakmám! Maradtam még két éven kózépiskola után. Biztos.lesz munkám mert nahy az ismerettségi körük. Párom tudom hogy most mérges, azért mond hülyes€geket, de majd.megnyugszik mert szeret
2013. dec. 13. 10:32
26/123 anonim válasza:
22.évesen két gyerekes "anyasághoz",hogy ne lennél fiatal.
Persze állom dolgozó leszel, 24 évesen nulla munka tapasztalattal, állandóan betegeskedő gyerekekkel. Tuti kapkodni fognak érted, de nem kell félni,úgyis szülsz még egyet, hogy gyesből "élhess".
27/123 A kérdező kommentje:
Nem csak enni kell gondolom. Nem a gyesből csak irtam hogy párom keres. Nem vettem magamnak semmit nagyon régóta.
2013. dec. 13. 10:35
28/123 anonim válasza:
És mi az a szakma? Mikor fogsz menni dolgozni?
29/123 A kérdező kommentje:
22 évesen miért ne lehetne gyerekem, nem kötelező megvárni a 40et, mert úgy trendi
2013. dec. 13. 10:36
30/123 anonim válasza:
Igen, igazad van:
az anyósodnak nincs joga abortuszra küldeni. De nem is kötelessége megtűrni titeket a házában, és eltartani benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!